KURS MED DRIKKEPRODUSENTER I BAR LOKAL

KURS MED DRIKKEPRODUSENTER I BAR LOKAL 2560 1707 Bergen Matfestival

Fakta

Tidspunkt
Fredag 2. og lørdag 3. september

Sted
Festplassen

Pris
295,- BT-fordel 235,-

Påmelding

«Smak og prat kurs» – til bords med Vestlandets beste drikkeprodusenter

Under Bergen Matfestival inviterer vi til «Smak og prat»-kurs der du sitter til bords med drikkeprodusentene. På kurset får du servert en planke med øl, sider og brennevin, og lære mer om fantastisk drikke fra dyktige Vestlands-produsenter. Smakingene ledes av Thomas Digervold som er både øl-sommelier og pommelier (sider-sommelier).

Du får smake på 3 drikker fra 3 lokale produsenter, og til hver drikke får du servert en liten smakebit av årets nye festivalretter. Kursene holdes i Bar Lokal midt på Festplassen, og varer ca. 45 minutter.

Gled deg til lett og ledig stemning, gode smaker og en fin prat – tett på produsentene!

Dette er kursene du kan kjøre billetter til:

FREDAG 2. SEPT
Kl. 17.00 – med 7 Fjell Bryggeri, Alde Sider og Bareksten/Oss Craft Distillery
Kl. 18.00 – med 7 Fjell Bryggeri, Hardangergutane og Feddie Distillery

LØRDAG 3. SEPT
Kl. 13.00 – med Kvernafossen Bryggeri, Store Naa Siderkompani og Edel Sider/Åkre Gard
Kl. 15.00 – med Hardanger Bryggeri, Aga Sideri og Bareksten/ Oss Craft Distillery
Kl. 17.00 – med Vestavin, Edel Sider/Åkre Gård, Feddie Distillery

Vær rask ute, for det er få billetter til hvert kurs!