Fakta
Dato
01/09/2022
Tidspunkt
12:00
Sted
Bergen Bibliotek
Pris
Gratis
LUNSJFOREDRAG PÅ BERGEN OFFENTLIGE BIBLIOTEK
De siste årene har det skjedd en liten revolusjon på den norske matscenen. Aldri før har man kunnet spise så godt og aldri før har det blomstret slik det gjør nå, med restauranter og håndverksproduksjon over hele landet. Samtidig har aldri så mange følt at maten skaper problemer i hverdagen, enten det handler om kropp og helse eller klima og miljøproblemer. Hvordan ble det sånn og hvordan kan den positive utviklingen komme enda flere til gode?
Velkommen til lunsjforedrag med Andreas Liebe Delsett, forfatter og matskribent. I 2019 utga han «Kjøkkenveien. En bok om mat og arbeid», og tidligere i år kom «Den vanskelige maten». Nå kommer Delsett til Bergen i forbindelse med Bergen Matfestival, for å fortelle om den fantastiske og vanskelige maten.
Gleder oss til å se deg – ingen påmelding.