Praktisk info

PRAKTISK INFORMASJON NORSK SIDERFESTIVAL
På denne siden legger vi info ut fortløpende til utstillere under Norsk Siderfestival.
KONTAKTINFO
Prosjektleder: Ingerid Wembstad, Matarena
Tlf. 994 03 999. Email: ingerid@matarena.no
Vi har også engasjert Marius Østby (jobber på Bark og Gaptrast) til å hjelpe oss med alt det praktiske og drift av Norsk Siderfestival.
NORSK SIDERFESTIVAL ARRANGERES PÅ FESTPLASSEN
Sammen med Bergen Matfestival.
NORSK SIDERFESTIVAL STANDS
– Stands rigges klar til dere i to store festivaltelt – hver på 135m2.
I tillegg er det et åpent felles mingleområde og bar i midten.
- Dere blir tildelt plass.
- Hver stand vil ha et skilt med siderprodusentens navn, siderregion + en tavle som dere kan skrive på. (A4 format)
- Hver stand er på 200 cm x 80 cm. Dette er stands som reguleres til standard barhøyde. Vi legger på en hvit duk på hver stand.
- Vi har dekorert med Norsk Siderfestival banners på bakveggene slik at det blir en helhetlig festivalprofil.
- Dere kan ta med én rollup hver og ellers mindre dekor, epler mm.
OPPRIGG
Fredag morgen 5.9. fra kl. 7.00 kan dere komme til Festplassen og gjøre dere klar til en super helg!
- Det er mulig å kjøre inn på Festplassen fra kl. 7. (kjør inn ved Godt Brød).
- Ta med deres egne flasker direkte til Norsk Siderfestival området like ved scenen. Vi har tilgjengelig kjølehengere som blir plassert i nærheten.
Dere får tildelt plass til sideren deres i kjølehenger. - Vi anbefaler alle å ta med egne siderkjølere/champagnekjølere. Vi har is tilgjengelig hele helgen.
- I teltene hvor dere skal ha stand og servere sider mot bonger er dere velkommen til å ha så mange ulike produkter dere ønsker.
- Vi har kjølekontainere til plassering kasser, det er beregnet plass til 8 kasser á 12 flasker per produsent. Det er selvsagt mulig å fylle på flere kasser etterhvert, dersom dere har med ekstra i bilen.
ÅPNINGSTIDER
Fredag 5.9.
Kl. 11.00-12.30: Bransjetreff
Kl. 13.00-21.00: Åpent for publikum
Med forbehold om endring av åpningstid
Lørdag 6.9.
Kl. 10.00-18.00
PROGRAM OG ANNEN INFO KOMMER.
SE OGSÅ ALLE KURS OG ANNEN INFO HER:
Oppdateres fortløpende