fbpx

Praktisk info

PRAKTISK INFORMASJON NORSK SIDERFESTIVAL

På denne siden legger vi info ut fortløpende til utstillere under Norsk Siderfestival.

KONTAKTINFO
Prosjektleder: Ingerid Wembstad, Matarena
Tlf. 994 03 999. Email: ingerid@matarena.no

Ansvarlig for drift og praktiske oppgaver: Heidi Kvalheim
Tlf. 900 85 198. Email: norsksiderfestival@matarena.no 

NORSK SIDERFESTIVAL ARRANGERES PÅ FESTPLASSEN
Sammen med Bergen Matfestival.

NORSK SIDERFESTIVAL STANDS
– Stands rigges klar til dere i to store festivaltelt – hver på 100m2. I tillegg er det et åpent felles mingleområde og bar i midten (ca. 110 m2)

  • Dere blir tildelt plass.
  • Hver stand vil ha et skilt med siderprodusentens navn + en tavle som dere kan skrive på. (A4 format)
  • Hver stand er på 200 cm x 80 cm. Dette er stands som reguleres til standard barhøyde. Vi legger på en hvit duk på hver stand.
  • Vi har dekorert med Norsk Siderfestival banners på bakveggene slik at det blir en helhetlig festivalprofil.
  • Dere kan ta med én rollup hver og ellers mindre dekor, epler mm.

OPPRIGG
Fredag morgen 6.9. fra kl. 7.00 kan dere komme til Festplassen og gjøre dere klar til en super helg!

  • Det er mulig å kjøre inn på Festplassen fra kl. 7. (kjør inn ved Godt Brød).
  • Ta med deres egne flasker direkte til Norsk Siderfestival området like ved scenen. Vi har tilgjengelig kjølehengere som blir plassert ved scenen.
    Dere får tildelt plass til sideren deres i kjølehenger. Ta kontakt med Heidi når dere kommer.
  • Vi anbefaler alle å ta med egne siderkjølere/champagnekjølere. Vi har is tilgjengelig hele helgen.
  • I teltene hvor dere skal ha stand og servere sider mot bonger er dere velkommen til å ha så mange ulike produkter dere ønsker.
  • Vi har kjølekontainere til plassering kasser, det er beregnet plass til 8 kasser á 12 flasker per produsent. Det er selvsagt mulig å fylle på flere kasser etterhvert, dersom dere har med ekstra i bilen.

FREDAG OG LØRDAG ER DET AFTER-PARTY FOR BRANSJE OG PUBLIKUM PÅ TEMPO TEMPO FRA KL. 21.00 – 01.00
Her blir det «lokal nattmat» fra kl. 21.00 – 01.00 og det er sider i baren. Og ryktene sier at Arita og Joar er i bartender-teamet;
Det blir topp anledning til å mingle med hele bransjen!! Tempo Tempo – Domkirkegaten 6A (like ved politistasjonen).

UTSTILLERKART 2024
Utstillerkart Norsk Siderfestival og Bergen Matfestival 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRANSJETREFF
Fredag 6.9. kl. 11-13 inviterer vi mat og drikkebransjen til bransjetreff under Norsk Siderfestival
NB! Standen må være klar til 10.30.
Her er invitasjonen:
Norsk Siderfestival bransjetreff invitasjon 6. september 2024
Siderprodusenter som er utstiller trenger ikke å betale 150,- , men i stedet by på smaker for restauranter under minglingen fra 12.10-13.
Meld dere på her innen 28. august: Bransjetreff påmelding fredag 6.9. 11-13

ÅPNINGSTIDER
Fredag 6.9.
Kl. 11.00-13.00: Bransjetreff
Kl. 13.00-20.00: Åpent for publikum

Lørdag 7.9. 
Kl. 10.00-18.00

BONGER
Festivalen vil selge bonger til publikum.
1 smaksprøve = 0,75 dl = 1 bong
Du får betalt kr. 20,- + mva pr. bong.
Mottatte bonger legges i en lukket kasse ved deres stand (vi har bongekasse til hver av dere).
Bonger blir talt opp fredag og lørdag.
Dere får oversikt over salget og dere sender oss faktura på dette.

KURSBILLETTER SELGES PÅ TICKETCO HER: https://matarena.ticketco.events/no/nb
Supert om dere kan dele denne linken i deres SoMe kanaler.
NB! Se her en enkel oversikt over alle kurs i Smak & prat teltet, samt meny og info om sider du kan ta med:
Smak og prat kurs og meny

BEREDSKAPSPLAN FOR BERGEN MATFESTIVAL OG NORSK SIDERFESTIVAL 2024
Beredskapsplan Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival 2024

PARKERINGSMULIGHETER I BERGEN
Parkeringsmuligheter

PRISER OG BOOKING AV HOTELLROM:
Vi har gjort avtale med De Bergenske.
Book direkte på www.debergenske.no
Bruk kode 23779 i feltet som heter «bedriftskode» og du får opp gjeldende avtalepris.

KOMMUNIKASJON
Spill inn saker til marita@matarena.no
Har dere spennende nyheter? Nye bilder og/eller filmer?
Dette er en glimrende anledning å promotere dere og festivalen. De mest aktive får mest synlighet – her er det bare å kjøre på😉

FESTIVALRESTAURANTENE
Vi legger fortløpende ut festivalmenyer på restaurantene og det er topp om alle siderprodusenter kobler seg på det som skjer.
Se også mer info om restaurantene her: https://matfest.no/festivalrestauranter/
Ta kontakt med Maria Lervik hvis du vil kobles på festivalrestaurantene. maria@matarena.no Tlf. 932 45 932.

LITT AV HVA SOM SKJER UNDER NORSK SIDERFESTIVAL OG BERGEN MATFESTIVAL:
– Salg av lokalmat og drikke på Festplassen og Torgallmenningen (gratis inngang)
– Norsk Siderfestival arrangeres på Festplassen (gratis inngang)
– Norsk Siderfestival – Smak & prat kurs på Festplassen (i telt ved Godt Brød).
– Festival lunsjer og middager på festivalrestaurantene fra 2. september til 8. september
– Unesco Gastronomibymiddag torsdag 5. september på Bien Basar
– Inspirerende «lær av de beste» matkurs på Torgallmenningen.
– Pop up siderkurs i Musikkpaviljongen i Byparken
– Uteservering på Torgallmenningen og Festplassen med bar hvor det serveres blant annet sider.
– Ung Matfest aktiviteter i parken ved Festplassen (gratis aktiviteter)
– Pop up grillaktiviteter og konkurranser med dyktige kokker og lokalmatprodusenter på Festplassen
– Les mer her: matfest.no/om-norsk-siderfestival

Her finner dere opptaket av webinaret: Slik får du mest ut av din festivaldeltakelse:
OPPTAK WEBINAR – SLIK FÅR DU MEST UT AV DIN FESTIVALDELTAKELSE

Følg oss på facebook og instagram.