Void & Co er de første som blir vertskap i programmet Curated Kitchen Dinners. For anledningen vil de by på en meny som består av tre vaffelretter. Du som gjest…
read morePerformancen The Octopus Waffle Lab med Void & Co inviterer oss til å tenke nytt i fellesskap om våre eksisterende oppfatninger av mat og næring, mot et bakteppe av økende miljøutfordringer. Besøkende som…
read moreBli med Fløyen på et skikkelig matlagings-eventyr søndag 3. september, der vi lager digge retter på deres splitter nye utekjøkken med pizzaovn! Sammen med de hyggelige Fløyen-vertene skal vi oppdage…
read moreDenne helgen åpner et nytt og spennende livssenter i Bergen, Era Life Center. Som en del av deres åpningsfestival arrangerer de flere matfagligeaktiviteter rundt kosthold og helse, med dyktige aktører…
read moreLørdag etter finalen i Godfisk-familien kan du få kjøpt Trude Drevlands kokebok i Bar Lokal og få den signert av forfatteren! I denne kokeboken har tidligere politiker Trude Drevland samlet…
read morePå Allmuen har grillbrødet vært en god klassiker i lang tid, som deles med kjære og nære. Nå tilbyr de den hemmelige oppskriften til alle som vil være med på…
read moreGodfrey Manoharan og familen har tatt Bergen med storm med pop-up konseptet «Middag med Godfrey», og deres månedlige middager på utvalgte restauranter har vært utsolgt lang tid i forveien. Nå…
read moreNye kostholdsråd: Krise eller kjempemulighet? Kan våre vestlandsbedrifter leve med – og av – de nye kostholdsrådene? Maks 350 gram kjøtt, ingen alkohol og fisk kun fra bærekraftig forvaltede bestander.…
read moreNå har du en unik mulighet til å bli med på ceviche kurs på Restaurant Aster med Per Kringstad. Kringstad har tidligere jobbet på Londons beste cevichebar, Coya Mayfair. På…
read moreGJESTESPILL FRA NORD – BOKNAFISK MED MARIUS JACOBSEN Det er tusen år siden sist nordlendingene var i Bergen med fisk i lasta. Nå er de tilbake, denne gang med boknafisk fra…
read more