Smaken av Sogn – i glasset og på fatet Hvordan kan ett glass forandre hele smaksopplevelsen – og hvordan samspillet mellom drikke og mat løfter alt til nye høyder? I…
read moreBli med på en smaksrik masterclass der Bergens stolthet, persetorsken, møter en boblende verden av norsk sider! Persetorskentusiast Gard Haugland fra Bien Restaurant viser hvordan du enkelt kan løfte denne…
read moreHva er hemmeligheten til dem som lykkes med norsk sider! Ingvild Tennfjord lover å være brutalt ærlig på hva som funker, og hva som ikke gjør det. Vi smaker fire…
read moreVelkommen til en eksklusiv masterclass med Christopher Haatuft – slik tryller Lysverket frem havets delikatesser og smakene fra «the neo fjordic kitchen» som han er blitt så kjent for. Med…
read moreRund av dagen med en sosial og smakfull opplevelse! Stjernekokken Morten Klever, med erfaring fra flere Michelin-restauranter og som i dag er kjøkkensjef på Taperia i Skostredet, inviterer til en…
read moreSmaken av Sogn – i glasset og på fatet Hvordan kan ett glass forandre hele smaksopplevelsen – og hvordan samspillet mellom drikke og mat løfter alt til nye høyder? I…
read moreBli med på en smakseksplosjon der hjorten får hovedrollen og sideren setter prikken over i-en! Toppkokk Morten Tungesvik fra Brasserie Chérie slår seg sammen med sine dyktige makkere; viltmester Odd…
read more