Vi smaker noen av Norges beste sider og oster og hvordan ulike smaker utfyller hverandre på en naturlig og bærekraftig måte. Smakingen ledes av sommelier Ove Svendsen fra Ypper, som…
read moreGjør deg klar for en smakfull opplevelse som vil pirre smaksløkene og utvide din siderhorisont! Drikkeanmelder og sommelier Merete Bø, sommelier Ove Svendsen fra Ypper og dyktige siderbønder vil guide…
read morePersetorskentusiasten Gard Haugland fra Bien Restaurant lærer deg kunsten å lage den perfekte persetorsken. Så lekende lett kan du lage denne festretten hjemme! Med på laget har han den karismatiske…
read moreEr du klar for å dykke inn i siderens fascinerende univers? Bli med på en sprudlende masterclass med Merete Bø under Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival! Merete Bø, anerkjent journalist…
read moreGjør deg klar for en smakfull opplevelse som vil pirre smaksløkene og utvide din siderhorisont! Drikkeanmelder og sommelier Merete Bø, sommelier Ove Svendsen fra Ypper og dyktige siderbønder vil guide…
read moreVerdens beste sjømat & cocktails med Stig Bareksten og Christer Økland fra Fjordtind Hotels! Bli med på en gastronomisk reise der havets skatter møter botaniske dråper i en symfoni av…
read moreFermentert mat smaker ikke bare fantastisk, men gir kroppen også milliarder av melkesyrebakterier, som er godt for både tarmhelsen og fordøyelsen. Det er også en utmerket måte å konservere maten…
read moreBli med på et spennende matkurs med Godfrey Manoharan fra det populære matkonseptet «Middag med Godfrey»! Utforsk hemmelighetene bak det tamilske kjøkkenet som er et av verdens eldste kjøkken, rik…
read moreTa med deg venner eller familie på en historisk vandring i Bergen, og opplev lokale smaker og lokal historie. Bergen er en historisk by med lange tradisjoner. Denne turen har…
read more