fbpx

Kurs

Økologisk ost- og sidersmaking i Musikkpaviljongen 6.9.

Økologisk ost- og sidersmaking i Musikkpaviljongen 6.9. 2560 1536 Bergen Matfestival

Vi smaker noen av Norges beste sider og oster og hvordan ulike smaker utfyller hverandre på en naturlig og bærekraftig måte. Smakingen ledes av sommelier Ove Svendsen fra Ypper, som…

read more

Smak & prat siderkurs – lørdag 7.9.

Smak & prat siderkurs – lørdag 7.9. 2560 1536 Bergen Matfestival

Gjør deg klar for en smakfull opplevelse som vil pirre smaksløkene og utvide din siderhorisont! Drikkeanmelder og sommelier Merete Bø, sommelier Ove Svendsen fra Ypper og dyktige siderbønder vil guide…

read more

Erkebergensk persetorsk med humoristisk vri

Erkebergensk persetorsk med humoristisk vri 2067 1240 Bergen Matfestival

Persetorskentusiasten Gard Haugland fra Bien Restaurant lærer deg kunsten å lage den perfekte persetorsken. Så lekende lett kan du lage denne festretten hjemme! Med på laget har han den karismatiske…

read more

Masterclass med Merete Bø – Utforsk siderens verden

Masterclass med Merete Bø – Utforsk siderens verden 2067 1240 Bergen Matfestival

Er du klar for å dykke inn i siderens fascinerende univers? Bli med på en sprudlende masterclass med Merete Bø under Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival! Merete Bø, anerkjent journalist…

read more

Smak & prat siderkurs – fredag 6.9

Smak & prat siderkurs – fredag 6.9 2560 1536 Bergen Matfestival

Gjør deg klar for en smakfull opplevelse som vil pirre smaksløkene og utvide din siderhorisont! Drikkeanmelder og sommelier Merete Bø, sommelier Ove Svendsen fra Ypper og dyktige siderbønder vil guide…

read more

Masterclass – Verdens beste sjømat og Bareksten cocktails

Masterclass – Verdens beste sjømat og Bareksten cocktails 2067 1240 Bergen Matfestival

Verdens beste sjømat & cocktails med Stig Bareksten og Christer Økland fra Fjordtind Hotels! Bli med på en gastronomisk reise der havets skatter møter botaniske dråper i en symfoni av…

read more

Fermentering og surdeig for hjemmebruk

Fermentering og surdeig for hjemmebruk 2067 1240 Bergen Matfestival

Fermentert mat smaker ikke bare fantastisk, men gir kroppen også milliarder av melkesyrebakterier, som er godt for både tarmhelsen og fordøyelsen. Det er også en utmerket måte å konservere maten…

read more

Lær å lage smakfulle retter med «Middag med Godfrey»

Lær å lage smakfulle retter med «Middag med Godfrey» 2560 1536 Bergen Matfestival

Bli med på et spennende matkurs med Godfrey Manoharan fra det populære matkonseptet «Middag med Godfrey»!  Utforsk hemmelighetene bak det tamilske kjøkkenet som er et av verdens eldste kjøkken, rik…

read more

Food and Culture walk

Food and Culture walk 2560 1440 Bergen Matfestival

Ta med deg venner eller familie på en historisk vandring i Bergen, og opplev lokale smaker og lokal historie. Bergen er en historisk by med lange tradisjoner. Denne turen har…

read more