Kurs

Nerø Sideri, Amble Gard og Skarbø Gard – Smak&prat kurs

Nerø Sideri, Amble Gard og Skarbø Gard – Smak&prat kurs 2362 1181 Bergen Matfestival

Gjør deg klar for en smakfull opplevelse som vil pirre smaksløkene og utvide din siderhorisont! Sommelier Ove Svendsen fra Ypper og dyktige siderbønder vil guide deg gjennom sideruniverset. Du får…

read more

Bobler og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse (lørdag)

Bobler og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse (lørdag) 1181 591 Bergen Matfestival

Smak deg gjennom Sogn på sitt aller beste! Når prisbelønte sider møter regionens råvarer i toppklasse, blir resultatet ren magi. Kjøkkensjef Mantas Vaidelis (Norways Best) – med erfaring fra Gordon…

read more

Hemmeligheten bak suksess – smaking med Ingvild Tennfjord

Hemmeligheten bak suksess – smaking med Ingvild Tennfjord 1181 1004 Bergen Matfestival

Hva er hemmeligheten til dem som lykkes med norsk sider! Ingvild Tennfjord lover å være brutalt ærlig på hva som funker, og hva som ikke gjør det. Vi smaker fire…

read more

Skalldyrfest fra stjernekjøkkenet på Lysverket

Skalldyrfest fra stjernekjøkkenet på Lysverket 1181 1004 Bergen Matfestival

Velkommen til en eksklusiv masterclass med Christopher Haatuft – slik tryller Lysverket frem havets delikatesser og smakene fra «the neo fjordic kitchen» som han er blitt så kjent for. Med…

read more

Tapas, sider og topp stemning – after work du ikke vil gå glipp av!

Tapas, sider og topp stemning – after work du ikke vil gå glipp av! 1181 1004 Bergen Matfestival

Rund av dagen med en sosial og smakfull opplevelse! Stjernekokken Morten Klever, med erfaring fra flere Michelin-restauranter og som i dag er kjøkkensjef på Taperia i Skostredet, inviterer til en…

read more

Bobler og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse (fredag)

Bobler og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse (fredag) 1181 591 Bergen Matfestival

Smak deg gjennom Sogn på sitt aller beste! Når prisbelønte sider møter regionens råvarer i toppklasse, blir resultatet ren magi. Kjøkkensjef Mantas Vaidelis (Norways Best) – med erfaring fra Gordon…

read more

Vilt & sider – masterclass

Vilt & sider – masterclass 1180 707 Bergen Matfestival

Bli med på en smakseksplosjon der hjorten får hovedrollen og sideren setter prikken over i-en! Toppkokk Morten Tungesvik fra Brasserie Chérie slår seg sammen med sine dyktige makkere; viltmester Odd…

read more