Vi har invitert sjømatspirer fra ungdomsskolene i og rundt Bergen for å konkurrere om å bli årets sjømatklasse 2024. Klassene har fått tildelt hver sin mentorkokk og skal konkurrere om…
read moreBli med når landbruks- og matminister Geir Pollestad offisielt skal åpne Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival fredag 6.september kl 14.00. Daglig leder i Matarena, Alexandra K. Angell vil lose oss…
read moreBli med på et skikkelig hyggelig sceneshow med Gustav fra Allmuen på scenen på Festplassen. Gustav, Allmuens egen svenske kokk fra Skåne, vil demonstrere sin lidenskap for matlaging med en…
read moreNama Sushi inviterer til et unikt tunfisk-show på scenen på Festplassen. Dette blir en opplevelse for både sushi-entusiaster og matelskere som vil se hvordan en mesterkokk håndterer en hel tunfisk.…
read moreFå med deg surf & turf grillkurset som kombinerer det beste fra sjø og land! Her lærer du hvordan du griller perfekt biff med økologisk kjøtt fra Heimtun Gardsmat, og…
read moreKlar for å ta grillmaten til neste nivå? Bli med oss på et heftig grillkurs med ginlegenden Stig Bareksten! Opplev magien når hans premium gin møter saftige spareribs fra Haugen…
read moreOPPDAG GRILLKUNSTEN MED SESONGENS LAM Bli med på en kulinarisk reise hvor vi kombinerer tradisjon med innovasjon, og lar deg oppleve grilling på et helt nytt nivå! Lær hemmelighetene bak…
read more/9 1 / 9 Hvor stor andel av de norske eplene dyrkes i Vestland? 70% 50% 20% 2 / 9 Hva er hovedingrediensen i sjokolade? Melk Smør Kakao Vanilje 3…
read moreKjøp med deg herlig lokal mat og drikke og nyt piknik i Byparken!
read more