fbpx

Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival samles for en unik smaksopplevelse i 2024

Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival samles for en unik smaksopplevelse i 2024 2560 1707 Bergen Matfestival
Matelskere og siderentusiaster kan glede seg over en fantastisk nyhet: i år vil Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival bli arrangert sammen, noe som lover en unik og uforglemmelig opplevelse. Festivalene, som hver for seg har vært populære begivenheter i Bergen, slår nå kreftene sammen for å gi besøkende en dobbelt dose av smakfulle eventyr.

 

Utvidet festivalområde

Med denne sammenslåingen utvides festivalområdet betydelig. I år vil arrangementene finne sted på Festplassen, i Festplassparken, i Byparken og på Torgallmenningen. Dette gir mer plass til flere boder, aktiviteter og områder hvor besøkende kan nyte det beste av norsk mat og sider. Festivalen lover ikke bare gode smaker, men også flotte opplevelser og et levende sosialt miljø. Med musikk, underholdning og muligheter for å lære mer om både matlaging og siderproduksjon, blir det en helg fylt med aktiviteter som passer for hele familien.

 

Festival for alle

Festivalen er gratis og åpen for alle, og både lokale og tilreisende er hjertelig velkommen til å delta i festlighetene. Det blir et eget område for barn og unge under Ung Matfest, det blir kurstelt med mulighet for å lære av de beste og smaksopplevelser du sent vil glemme.

Så merk av datoene 6. og 7.september og gjør deg klar for en feiring av norsk mat og sider på sitt aller beste.