MØT FINALISTENE!
Kom og hei dem frem i finalen på Festplassen, lørdag 2. september kl.14:00!
Team Manoharan
Brødrene Godfrey og Steven Manoharan tar deg med på en smakfull thamilsk reise. Med lidenskap for mat, men uten formell utdannelse, har de skapt pop-up konseptet Middag med Godfrey. De konkurrerer en med en av sine signaturretter.
Team Thomesen
Tilde (10) sammen med pappa Petter og onkel Stian utgjør Team Sandnes Thomesen. Deres kjærlighet for matlaging har ført dem til scenen på Festplassen, der de nå forbereder en av Tildes favorittretter som de håper vil ta smaksløkene til dommerne med storm.
Team Stura Laurell
Katrine Stura, deltar i konkurransen sammen med døtrene Sol (14) og Madelen (16). Devil inspirere med en spennende, smaksrik rett med hverdagsfavoritten laks i sentrum. Familien har en sterk lidenskap for digge smaker og elsker sjømat.
Dette er konkurransen
- Juryen har plukket ut 3 familier som får delta i den store finalen.
- Familiene får hjelp av en dyktig restaurantkokk som hjelper med forberedelsene, og bistår i finalen.
- Finalen finner sted på Festplassen under Bergen Matfestival, lørdag 2. september fra kl.14:00-15:30.
- Familiene har 30 minutter til rådighet i finalen, i tillegg til forberedelsestid.
Premier
- Førstepremie: Et gavekort på 10.000,- som familien kan bruke på uforglemmelige sjømatopplevelser
- Delt andrepremie: Restaurantgavekort på 3.000,- til hver familie
Disse møter du i finalen:
Juryen består av:
- Anne Marie Sjøholt, representant for Team Norden Norge, Norges Sjømatråd
- Nanette Nartey er matanmelder for Bergens Tidende
- Trude Drevland er tidligere ordfører i Bergen. Hun har blant annet deltatt i Camp Kulinaris og er aktuell med kokeboken Trudes tradisjonsmat
Konkurransen ledes av den legendariske sjømatkokken, Fredrik Hald