fbpx

Hvem blir Godfisk-klassen 2024?

Hvem blir Godfisk-klassen 2024? 1170 1560 Bergen Matfestival

I år er spenningen stor når vi inviterer sjømatspirer fra ungdomsskolene i og rundt Bergen for å konkurrere om å bli årets Godfisk-klasse 2024. Det blir et heftig sjømatoppgjør når 10.klassinger barker sammen for å vise frem sine kulinariske ferdigheter og konkurrere om å lage den diggeste sjømaten.

Godfisk.no og Bergen Matfestival går sammen om å arrangere dette spennende Vestlandsoppgjøret, som finner sted på scenen på

Festplassen 6. september kl. 12.00.

Arrangementet er en del av festivalens satsing på å fremme lokal sjømat og inspirere unge kokkespirer til å utforske matlagningens verden.

Hver klasse har sendt sine skarpeste sjømathjerner til konkurransen. Sammen med mentorkokker fra noen av Bergens mest anerkjente restauranter, skal elevene lage spennende sjømatretter under temaet «digg sjømat i farta». Dette temaet utfordrer deltakerne til å lage retter som er både smakfulle og enkle å lage når du har liten tid, noe som krever både kreativitet og teknisk dyktighet.

Her er de talentfulle teamene som skal delta:

  • Team Mjølkeråen skole 
  • Team  Rothaugen skole
  • Team Tysnes skule

Hvert team har jobbet hardt sammen med sine mentorkokker for å perfeksjonere sine retter, og de er klare til å imponere både publikum og dommerpanelet. Dommerne vil vurdere rettene basert på smak, kreativitet, presentasjon og hvordan de passer til temaet.

Dette arrangementet er ikke bare en konkurranse, men også en fantastisk mulighet for publikum til å bli inspirert av de unge talentene. De vil vise at sjømat kan være både spennende og tilgjengelig for alle. Det er også en flott anledning for de unge kokkene å få verdifulle tilbakemeldinger fra erfarne fagfolk i bransjen.

Så ta turen til Festplassen 6. september for å heie frem de beste ungdommene i regionen og oppleve en dag fylt med kulinarisk glede og inspirasjon. Hvem vet, kanskje vil en av disse unge kokkene en dag bli en av Norges store matstjerner? Kom og bli inspirert og imponert når de beste ungdommene skal konkurrere om å bli årets GODFISK-KLASSE 2024!

Team Mjølkeråen skole med mentor Lotta Olsson fra Lola Bistro