Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival 5. & 6. september

Vi fyller Festplassen med smaker, opplevelser og aktiviteter for hele familien.
Utforsk et bugnende lokalmatmarked, smak deg gjennom Norsk Siderfestival, og la barna oppleve et eget barne- og ungdomsprogram.
Åpent fredag kl. 12–19 (21), lørdag kl. 10–18 (20) (Norsk Siderfestival).
Lær fra de beste – mat & drikkekurs
Her møter du stjernekokker, sommelierer, produsenter og matfaglige eksperter som deler kunnskap, teknikker og rå smak!
Smak & prat – siderkurs
Tre siderprodusenter, tre sidere og tre digge smaker – med kunnskapsrike sommelierer.
Hør historiene rett fra siderbonden og smak deg gjennom ekte håndverk. Uformelt, sosialt og skikkelig godt!
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Kursteltet
Musikkpaviljongen
Smak & prat-teltet