fbpx
06/09/2024 123

Smak & prat siderkurs – fredag 6.9

Smak & prat siderkurs – fredag 6.9 2560 1536 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
6. september

Tidspunkt
Kl 16:30 og kl 18:00 og 19:30

Sted
Festplassen - kurstelt ved Godt Brød

Pris
495

Påmelding

Del på Facebook
Gjør deg klar for en smakfull opplevelse som vil pirre smaksløkene og utvide din siderhorisont!

  • Drikkeanmelder og sommelier Merete Bø, sommelier Ove Svendsen fra Ypper og dyktige siderbønder vil guide deg gjennom sideruniverset.
  • Du får smake på tre lokale småretter, nøye kombinert med tre forskjellige sidere.

Hvert kurs varer 45 min.

Spesialpriser for BT abonnenter.

Fredag 6.9. kl. 16.30
Møt Ove Svendsen, OmCider fra Rogaland, Lofthus Sideri og Aga Sideri fra Hardanger

Fredag 6.9. kl. 18.00
Møt Merete Bø, Alde Sider fra Hardanger, Eiane Gard fra Rogaland og Egge Gård fra Lier

Fredag 6.9. kl. 19.30
Møt Ove Svendsen, Hardangerbonden fra Hardanger, Balholm og Ølmheim siderhage fra Sogn

Kurset arrangeres i samarbeid med Ypper!

Se også lørdagens kurs i Ticketco.
Kursene holdes på Festplassen- i kursteltet like ved Godt Brød.

Kort om Merete Bø og Ove Svendsen som leder kursene:

Merete Bø, anerkjent journalist og vinanmelder, er også en prisbelønt sommelier med titler som både norsk og nordisk mester for vinkelnere. Hun er også kjent for sin podkast med Thomas Gjertsen, og her deler hun sin imponerende kunnskap om siderens verden. Hun utga også en bok om Hardangersider i 2023.

Ove Svendsen er utdannet vinkelner og foreleser ved Norsk Sommelier Utdanning. Med over 20 års erfaring i restaurantbransjen har han opparbeidet seg omfattende kunnskap om å sette sammen mat og drikke i perfekte kombinasjoner. Ove driver gastronomiselskapet Ypper og skriver faste matanmeldelser i Bergensavisen hver fredag.

 

Restriksjoner; Aldersgrense er 18 år.

Arrangementer