FAKTA
Dato
6. september
Tidspunkt
18:00
Musikkpaviljongen
Pris
Pris 495 - inkl. tre sidersmakinger og tre oster
Del på Facebook
Vi smaker noen av Norges beste sider og oster og hvordan ulike smaker utfyller hverandre på en naturlig og bærekraftig måte.
Smakingen ledes av sommelier Ove Svendsen fra Ypper, som med sin ekspertise vil guide deg gjennom smaksopplevelsene og gi deg noen gode teknikker for hvordan bedre å kombinere sider og ost.
I tillegg vil vi få besøk av en av de dyktige siderbøndene, Jan Ove Nes hos Harding Økologiske Sideri, som vil dele sin historie og innsikt om de unike prosessene bak sine økologiske produkter. Vi smaker minimum tre sider sammen med tre oster.
Kurset arrangeres av Landbrukes Økoløft i samarbeid med Bergen Matfestival og Ypper!
Bli med og lær om sider og ost i en lærerik og uformell setting i den vakreste musikkpaviljongen!
Restriksjoner: 18 års aldersgrense.