2025-09-06 123

Bobler og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse (lørdag)

Bobler og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse (lørdag) 1181 591 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
2025-09-06

Tidspunkt
17:00-18:00

Sted
Kursteltet, Festplassen

Pris
Kr 850/ 680 (BT-Fordel)

Påmelding

Del på Facebook

Smak deg gjennom Sogn på sitt aller beste!
Når prisbelønte sider møter regionens råvarer i toppklasse, blir resultatet ren magi. Kjøkkensjef Mantas Vaidelis (Norways Best) – med erfaring fra Gordon Ramsay i London og Michelin-restauranten KOKS på Færøyene – setter en moderne, nordisk vri på lokale delikatesser. Alt skreddersydd til sidrene i glasset.

Gjennom smakingen guider sommelier og pommelier Thor Oddvar Havn publikum inn i siderens univers, med kunnskap, historier og praktiske tips. Her får deltakerne også erfare hvordan riktig glassvalg kan forsterke både duft og smak – og gi sideren en helt ny dimensjon.

I denne eksklusive masterclassen får du oppleve fem nøye utvalgte norske sidere, fra forfriskende bobler til komplekse fatpreg, servert i ulike glass fra Zwiesel Glas – designet for å løfte siderens aroma og karakter til nye høyder.

Om Thor Oddvar Havn
Thor Oddvar Havn er utdannet sommelier og pommelier, og er en av Norges mest erfarne formidlere av norsk sider. Han er en ettertraktet foredragsholder og smaksekspert, underviser kommende sommelierer og pommelierer, og er kjent for sitt engasjement for norsk siderkultur.

Arrangementer