FAKTA
Dato
2025-09-06
Tidspunkt
17:00-18:00
Kursteltet, Festplassen
Pris
Kr 850/ 680 (BT-Fordel)
Del på Facebook
Smak deg gjennom Sogn på sitt aller beste!
Når prisbelønte sider møter regionens råvarer i toppklasse, blir resultatet ren magi. Kjøkkensjef Mantas Vaidelis (Norways Best) – med erfaring fra Gordon Ramsay i London og Michelin-restauranten KOKS på Færøyene – setter en moderne, nordisk vri på lokale delikatesser. Alt skreddersydd til sidrene i glasset.
Gjennom smakingen guider sommelier og pommelier Thor Oddvar Havn publikum inn i siderens univers, med kunnskap, historier og praktiske tips. Her får deltakerne også erfare hvordan riktig glassvalg kan forsterke både duft og smak – og gi sideren en helt ny dimensjon.
I denne eksklusive masterclassen får du oppleve fem nøye utvalgte norske sidere, fra forfriskende bobler til komplekse fatpreg, servert i ulike glass fra Zwiesel Glas – designet for å løfte siderens aroma og karakter til nye høyder.
Om Thor Oddvar Havn
Thor Oddvar Havn er utdannet sommelier og pommelier, og er en av Norges mest erfarne formidlere av norsk sider. Han er en ettertraktet foredragsholder og smaksekspert, underviser kommende sommelierer og pommelierer, og er kjent for sitt engasjement for norsk siderkultur.