fbpx
07/09/2024 123

En smakfull reise på Brasserie Cherie

En smakfull reise på Brasserie Cherie 1440 960 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
7.september

Tidspunkt
Fra kl 16:00

Sted
Brasserie Cherie

Pris
995 kroner

Påmelding

Del på Facebook

Bli med på en smakfull reise på Brasserie Cherie med kjøkkensjef Morten Tungesvik

På Brasserie Cherie inviteres gjestene til en kulinarisk opplevelse under ledelse av den talentfulle kjøkkensjefen Morten Tungesvik. Denne lørdagen, 7. september, fra klokken 16.00, tilbys en eksklusiv meny til kr. 995,-, som fremhever sesongens beste norske råvarer.

Menyen inkluderer:

Forrett:

Norske reker og kaviar, tomat, sider og grillet krem, med knutekål og gressløk.

Hovedrett:

Norsk høstlam med «Rattatouille ala Cherie» og sider sjy

Dessert:

Is sider crème brûlée med mandelsmuler og sitron- og rabarbra sorbet

Gjestene kan forvente en uforglemmelig kveld i matens tegn på Brasserie Cherie, der Morten Tungesvik bringer det beste av norsk høst til bordet.

Arrangementer