2025-09-06 123

Fermentering – smak, helse og bærekraft

Fermentering – smak, helse og bærekraft 1920 1080 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
2025-09-06

Tidspunkt
Kl 10:30 - 11:30

Sted
Musikkpaviljongen

Pris
Kr. 495 / 395 (BT Fordel)

Påmelding

Del på Facebook

Fermentert mat smaker fantastisk – og gir kroppen milliarder av gode melkesyrebakterier som styrker både tarmhelse og fordøyelse. Det er også en genial måte å ta vare på råvarer, redusere matsvinn og forlenge sesongen.

Bli med når Johanna Dyngeland fra Bærekraftig Helse viser deg hvordan du enkelt kan lage:

  • Sensommersalat – smakfull konservering av sommerens siste grønnsaker
  • Fermentert hvitløk – en kraftfull smaksforsterker med mange bruksområder
  • Fermentert hummus – lettere fordøyelig og full av smak
  • Fermentert ketchup – favoritten alle elsker

Underveis deler Johanna sine beste tips, fallgruver du bør unngå, og de mange fordelene med fermentering. Du får smake på herlighetene – servert med sider fra Hardanger Saft- og Siderfabrikk (rips & rabarbra).

En inspirerende start på festivaldagen – perfekt for deg som vil lære noe nytt, spise godt og samtidig gjøre en innsats for både kloden og kroppen 🌍✨

Arrangementer