FAKTA
Dato
2025-09-06
Tidspunkt
Kl 10:30 - 11:30
Musikkpaviljongen
Pris
Kr. 495 / 395 (BT Fordel)
Del på Facebook
Fermentert mat smaker fantastisk – og gir kroppen milliarder av gode melkesyrebakterier som styrker både tarmhelse og fordøyelse. Det er også en genial måte å ta vare på råvarer, redusere matsvinn og forlenge sesongen.
Bli med når Johanna Dyngeland fra Bærekraftig Helse viser deg hvordan du enkelt kan lage:
- Sensommersalat – smakfull konservering av sommerens siste grønnsaker
- Fermentert hvitløk – en kraftfull smaksforsterker med mange bruksområder
- Fermentert hummus – lettere fordøyelig og full av smak
- Fermentert ketchup – favoritten alle elsker
Underveis deler Johanna sine beste tips, fallgruver du bør unngå, og de mange fordelene med fermentering. Du får smake på herlighetene – servert med sider fra Hardanger Saft- og Siderfabrikk (rips & rabarbra).
En inspirerende start på festivaldagen – perfekt for deg som vil lære noe nytt, spise godt og samtidig gjøre en innsats for både kloden og kroppen 🌍✨