FAKTA
Del på Facebook
Fermentert mat smaker ikke bare fantastisk, men gir kroppen også milliarder av melkesyrebakterier, som er godt for både tarmhelsen og fordøyelsen. Det er også en utmerket måte å konservere maten slik at du reduserer matsvinn og får maten til å vare lengre. Bærekraftig og godt, for klode og kropp!
Johanna Dyngeland i Bærekraftig Helse leder kurset.
I løpet av kurset vil du lære:
· Hvordan komme i gang med fermentering av ulike grønnsaker som kål og rødbeter
· Fordelene ved fermentering og konservering av maten
· Gode tips og hva du bør være obs på under fermenteringsprosessen
· Å sette din egen surdeigsstarter
Det blir servert smaksprøver og noe godt å drikke underveis.
NB! Du kan få med deg en surdeigsstarter hjem – husk å ta med et rent glass med lokk.
Velkommen til et inspirerende og lærerikt kurs – en perfekt anledning til å oppdage gleden ved fermentering og få nye matopplevelser!