fbpx
07/09/2024 123

Økologisk ost- og sidersmaking i Musikkpaviljongen 7.9.

Økologisk ost- og sidersmaking i Musikkpaviljongen 7.9. 2560 1536 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
7. september

Tidspunkt
13:00

Sted
Musikkpaviljongen

Pris
Pris 495 - inkl. tre sidersmakinger og tre oster

Påmelding

Del på Facebook

Vi smaker noen av Norges beste sider og oster og hvordan ulike smaker utfyller hverandre på en naturlig og bærekraftig måte.

Smakingen ledes av sommelier Ove Svendsen fra Ypper, som med sin ekspertise vil guide deg gjennom smaksopplevelsene og gi deg noen gode teknikker for hvordan bedre å kombinere sider og ost.

I tillegg vil vi få besøk av en av de dyktige siderbøndene, Gard Eitungjerde hos Ciderhuset Balholm, som vil dele sine historier og innsikt om de unike prosessene bak sine økologiske produkter. Vi smaker minimum tre sider sammen med tre oster.

Kurset arrangeres av Landbrukes Økoløft i samarbeid med Bergen Matfestival og Ypper!

Bli med og lær om sider og ost i en lærerik og uformell setting i den vakreste musikkpaviljongen!

Restriksjoner: 18 års aldersgrense.

Foto i midten: Ciderhuset-Balholm, foto-Sune Eriksen

Arrangementer