FAKTA
Dato
2025-09-06
Tidspunkt
11:00 - 12:00
Kursteltet, Festplassen
Pris
Kr 850 / 680 BT-Fordel
Del på Facebook
Bli med på en smaksrik masterclass der Bergens stolthet, persetorsken, møter en boblende verden av norsk sider!
Persetorskentusiast Gard Haugland fra Bien Restaurant viser hvordan du enkelt kan løfte denne tradisjonsrike retten til nye høyder – på ditt eget kjøkken.
Men han er ikke alene: På kjøkkenet får han selskap av et glitrende siderteam!
Nerø Sideri stiller med livlige og karakterfulle smaker som Vill & Villig, mens Ciderhuset Balholm fra Sogn byr på sider med sjel – laget med lokale frukter og ekte håndverkstradisjon.
Sammen gir de deg en morsom, lærerik og smakfull reise der mat, drikke og gode historier smelter sammen til ren matmagi.
Dette kan du glede deg til:
• Gard tryller frem persetorsk med finesse og entusiasme
• Siderprodusentene deler smaksprøver, eplehagens hemmeligheter og ekte lidenskap
• Du får lære, le og nyte – med sider i glasset og persetorsk på tallerkenen
Velkommen til en fest av en masterclass – full av smak, stemning og siderglede!