2025-09-04 123

Tapas, sider og topp stemning – after work du ikke vil gå glipp av!

Tapas, sider og topp stemning – after work du ikke vil gå glipp av! 1181 1004 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
2025-09-04

Tidspunkt
18:00-19:00

Sted
Kursteltet, Festplassen

Pris
Kr. 850 / 680 BT-Fordel

Påmelding

Del på Facebook

Rund av dagen med en sosial og smakfull opplevelse!

Stjernekokken Morten Klever, med erfaring fra flere Michelin-restauranter og som i dag er kjøkkensjef på Taperia i Skostredet, inviterer til en masterclass full av kreative retter inspirert av tapas og kortreiste råvarer. Med stor kjærlighet til sesongens lokale råvarer tryller han frem alt fra hvaltartar og gingravet kveite til Toppe jordbær og hvit sjokolademousse – en variert meny med både finesse og ekte smaksglede.

I glasset får du sider fra Edel Sider, presentert av den dyktige produsenten Arita Åkre. Her blir det både elegante bobler laget på Champagnemetoden og deres nydelige issider – perfekt matchet til rettene.

Lær, smak og nyt – en inspirerende after work med lokale råvarer, sider og ekte matglede.

Arrangementer