Program for festivalrestaurantene

Program for festivalrestaurantene 800 1143 Bergen Matfestival

Mer enn 30 festivalrestauranter stiller med spennende festivalmenyer og smaksevent under Bergen Matfestival 2021! Flere av dem starter oppvarmingen til festivalen allerede tirsdag 31.august. Restaurantene har skreddersydd unike menyer der både tradisjonelle og nyskapende måltider har lokale råvarer som hovedingrediens.

Opplev “A night in Paris” i Brasseriet, siderkampen “Battle of Hardanger” hos BARE natur, kaviarlunsj på Cornelius Sjømatrestaurant og Restaurant 1877 og oransjevinfest på Hoggorm. JAJA disker opp med Taco fiesta! Og Bjerck Restaurant & Bar med menyen “En hyllest til gjestene”. Hos Fjellskål og Fish Me i Mathallen på Fisketorget blir det Tre retters Chaîne des Rôtisseurs matfestival-meny.

Dette er bare en ørliten smakebit på hva de kreative restaurantene disker opp med. Se hele programmet med alle de fristende arrangementene her!

 

 

Hei!

Så hyggelig at du er interessert i Bergen Matfestival:)

Ønsker du å motta eksklusive nyheter, nyttig informasjon og muligheten til å vinne konkurranser med flotte premier?

Skriv inn din E-mail adresse i boksen nedenfor!

Takk!

Du har nå tilgang på Bergen Matfestival sitt Nyhetsbrev!