Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival

2025-09-05

Til Bords Med Grung

2025-09-05

Ørret på sitt beste med Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen og Fredrik Hald

2025-09-06

Kvestad Sideri, Hardangerbonden og Lofthus Sideri – Smak & prat kurs

2025-09-06

Store Naa Siderkompani, Ølmheim Siderhage og Hardanger Saft og Siderfabrikk – Smak & prat kurs

2025-09-06

Epli Sideri, Jaastad Sideri og Vestavin – Smak & prat kurs

2025-09-06

Eiane Gard, Odelsgut, Bignose og Norane Fruktgard – Smak & prat kurs

2025-09-05

Alde Sider, Egge Gård og Sandalen Gård – Smak & prat kurs

2025-09-05

Edel Sider, OmCider og Gardsbrenneriet – Smak & prat kurs

2025-09-05

Aga Sideri, Ciderhuset Balholm og Voss Gardspresseri – Smak & prat kurs

2025-09-05

Nerø Sideri, Amble Gard og Skarbø Gard – Smak&prat kurs

2025-09-06

Smaken av Sogn – i glasset og på fatet (lørdag)

2025-09-06

Persetorsk & sider

2025-09-05

Hemmeligheten bak suksess – smaking med Ingvild Tennfjord

2025-09-04

Skalldyrfest fra stjernekjøkkenet på Lysverket

2025-09-04

Tapas, sider og topp stemning – after work du ikke vil gå glipp av!

2025-09-05

Smaken av Sogn – i glasset og på fatet (fredag)

2025-09-06

Vilt & sider – masterclass

2025-09-05

Godfisk-klassen 2025

2025-09-05

Offisiell åpning