fbpx

Praktisk info

PRAKTISK INFORMASJON NORSK SIDERFESTIVAL

På denne siden legger vi info ut fortløpende til utstillere under Norsk Siderfestival.

KONTAKTINFO
Prosjektleder: Ingerid Wembstad, Matarena
Tlf. 994 03 999. Email: ingerid@matarena.no

Ansvarlig for drift og praktiske oppgaver: Heidi Kvalheim
Tlf. 900 85 198. Email: norsksiderfestival@matarena.no 

NORSK SIDERFESTIVAL ARRANGERES PÅ FESTPLASSEN
Sammen med Bergen Matfestival.

NORSK SIDERFESTIVAL STANDS
– Stands rigges klar til dere i to store festivaltelt – hver på 100m2. I tillegg er det et åpent felles mingleområde og bar i midten (ca. 110 m2)

  • Dere blir tildelt plass.
  • Hver stand vil ha et skilt med siderprodusentens navn + en tavle som dere kan skrive på. (A3 format – i plexiramme som kan stå på stand)
  • Hver stand er på 180 cm x 80 cm. Dette er stands som reguleres til standard barhøyde. Vi legger på en hvit duk på hver stand.
  • Vi har dekorert med Norsk Siderfestival banners på bakveggene slik at det blir en helhetlig festivalprofil.
  • Dere kan ta med én rollup hver og ellers mindre dekor, epler mm.

OPPRIGG
Fredag morgen 6.9. fra kl. 7.00 kan dere komme til Festplassen og gjøre dere klar til en super helg!

  • Det er mulig å kjøre inn på Festplassen fra kl. 7. (kjør inn ved Godt Brød).
  • Ta med deres egne flasker direkte til Norsk Siderfestival området like ved scenen. Vi har tilgjengelig kjølehengere som blir plassert ved scenen.
    Dere får tildelt plass til sideren deres i kjølehenger. Ta kontakt med Heidi når dere kommer.
  • Vi anbefaler alle å ta med egne siderkjølere/champagnekjølere. Vi har is tilgjengelig hele helgen.

BRANSJETREFF
Fredag 6.9. kl. 11-13 inviterer vi mat og drikkebransjen til bransjetreff under Norsk Siderfestival
NB! Standen må være klar til 10.30.
Program er under utvikling og invitasjon sendes i begynnelsen av august.
Invitasjon legges ut på dette infoområdet også.

ÅPNINGSTIDER
Fredag 6.9.
Kl. 11.00-13.00: Bransjetreff
Kl. 13.00-20.00: Åpent for publikum

Lørdag 7.9. 
Kl. 10.00-18.00

BONGER
Festivalen vil selge bonger til publikum.
1 smaksprøve = 0,7 dl = 1 bong
Du får betalt kr. 20,- + mva pr. bong.
Mottatte bonger legges i en lukket kasse ved deres stand (vi har bongekasse til hver av dere).
Bonger blir talt opp fredag og lørdag.
Dere får oversikt over salget og dere sender oss faktura på dette.

KURSBILLETTER SELGES PÅ TICKETCO HER: https://matarena.ticketco.events/no/nb
Supert om dere kan dele denne linken i deres SoMe kanaler.

KOMMUNIKASJON
Spill inn saker til marita@matarena.no
Har dere spennende nyheter? Nye bilder og/eller filmer?
Dette er en glimrende anledning å promotere dere og festivalen. De mest aktive får mest synlighet – her er det bare å kjøre på😉

FESTIVALRESTAURANTENE
Vi legger fortløpende ut festivalmenyer på restaurantene og det er topp om alle siderprodusenter kobler seg på det som skjer.
Se også mer info om restaurantene her: https://matfest.no/festivalrestauranter/
Ta kontakt med Maria Lervik hvis du vil kobles på festivalrestaurantene. maria@matarena.no Tlf. 932 45 932.

LITT AV HVA SOM SKJER UNDER NORSK SIDERFESTIVAL OG BERGEN MATFESTIVAL:
– Salg av lokalmat og drikke på Festplassen og Torgallmenningen (gratis inngang)
– Norsk Siderfestival arrangeres på Festplassen
– Norsk Siderfestival – Smak & prat kurs på Festplassen (i telt ved Godt Brød).
– Festival lunsjer og middager på festivalrestaurantene fra 2. september til 8. september
– Unesco Gastronomibymiddag torsdag 5. september på Bien Basar
– Inspirerende «lær av de beste» matkurs på Torgallmenningen.
– Uteservering på Torgallmenningen med bar hvor det serveres blant annet sider.
– Ung Matfest aktiviteter i Byparken (gratis aktiviteter)
– Pop up grillaktiviteter og konkurranser med dyktige kokker og lokalmatprodusenter på Festplassen
– Les mer her: matfest.no/om-norsk-siderfestival

Følg oss på facebook og instagram.