Visste du at tang og tare kan være både delikatesser og fremtidens supermat? Under Bergen Matfestival får du møte Antje fra Lilløy Lindenberg, som brenner for å vise fram hva…
read moreFå med deg et av de mest spektakulære innslagene under Bergen Matfestival: En 260 kilos makrellstørje (norsk tunfisk), fanget i Sogn, skal deles opp og tilberedes live på scenen på…
read moreHjort på grill – med Barekstens barbequesauce Vestlandshjorten er noe for seg selv – vill, vakker og full av smak. Den lever fritt i naturen rundt oss, beiter på lyng,…
read moreMakrell på nye måter med Lidal-brødrene Makrell er en av våre mest hverdagslige fisker – men i hendene på brødrene Lidal blir den alt annet enn hverdagslig. Her viser de…
read moreSpennende smaker, kreative løsninger og ekte konkurransenerver inntar Festplassen 5. september når tre ungdomsskoleklasser fra Vestlandet møtes til årets store sjømatkonkurranse for ungdom under Bergen Matfestival. På menyen står temaet «Digg sjømat i…
read more




