fbpx
06/09/2024 123

BBQ TIL NESTE NIVÅ – PÅ FESTPLASSENS SCENE

BBQ TIL NESTE NIVÅ – PÅ FESTPLASSENS SCENE 1440 607 Bergen Matfestival

FAKTA

Dato
6. september

Tidspunkt
Kl. 16:15 - 17:00 fredag

Sted
Festplassen

Påmelding

Del på Facebook

OPPDAG GRILLKUNSTEN MED SESONGENS LAM 

Bli med på en kulinarisk reise hvor vi kombinerer tradisjon med innovasjon, og lar deg oppleve grilling på et helt nytt nivå! Lær hemmelighetene bak spennende marinader og krydderblandinger som tar BBQ fra vanlig til ekstraordinær. Få med deg ekspertenes beste tips om hvordan du kan løfte smaken på sesongens lam med en moderne vri.

På scenen har vi stjernekokken Morten Tungesvik, med erfaring fra Michelin-restauranter i Bergen, London og New York, og nå kjøkkensjef hos Brasserie Cherie. Sammen med Odd Ohnstad fra Haugen Gardsmat, som har med seg det beste av sesongens lam, garanterer de et show fylt med kunnskap og smak.

Forbered deg på å inspirere smaksløkene dine med noe helt unikt!
Etter showet selger vi deilige smaksprøver til kun 50 kr per rett – og alle inntektene går til en god sak.
Gratis kurs – åpent for alle på Festplassen (du trenger ikke melde deg på).

 

Arrangementer