Koronatiltak under Bergen Matfestival 2020

Smittevern har førsteprioritet hos oss i Bergen Matfestival nå når vi planlegger en annerledes utgave av Bergen Matfestival. I år spres festivalen ut over Bergen sentrum, og festivalen gjennomføres iht FHIs gjeldende regler og råd for smittevern. Vi følger tett med på utviklingen som skjer nå for å tilpasse innhold og rutiner til situasjonen vi er inne i.

På Festplassen blir det salg av lokalmat, og her er det lagt til rette for god avstand slik at 1-meters regelen kan overholdes. Antibac vil være tilgjengelig på egne stasjoner og ved alle bodene, slik at både publikum og utstillere kan benytte seg hyppig av dette. Vi har satt inn ekstra vakthold for å påse at alle smitteverntiltak blir overholdt, og vi kommer til å ha kontrollerte innslipp på kurs og innendørsaktiviteter med registrering av alle deltakere, både på Torgallmenningen og i Grieghallen der Norsk Siderfestival avholdes. Alle utstillere og publikum informeres om tiltak og vi ber alle som er syke eller har symptomer om å holde seg hjemme.

Dette er bare noen av tingene vi nå gjør for å sikre en trygg og smittefri Bergen Matfestival. For oss har det vært viktig å skape en arena for en bransje som er spesielt hardt rammet av koronasituasjonen og at dette gjøres i trygge rammer.

Velkommen til en ny og annerledes Bergen Matfestival i 2020.

FESTIVALVETTREGLER

  1. Bli hjemme dersom du er syk eller har Covid-19 symptomer. 
  2. Hold avstand – minst én meter.
  3. Bruk antibac hos utstillerne, inne på restaurant og på festivalområdene. 
  4. Bruk albuekroken hvis du må hoste eller nyse
  5. Unngå å reise kollektivt hvis du ikke må.
  6. Ikke bruk lenger tid ved bodene enn nødvendig. 
  7. Bruk gjerne munnbind.
  8. Vis hensyn.  
  9. Kos deg med deilig lokal mat og drikke. 

Hei!

Så hyggelig at du er interessert i Bergen Matfestival:)

Ønsker du å motta eksklusive nyheter, nyttig informasjon og muligheten til å vinne konkurranser med flotte premier?

Skriv inn din E-mail adresse i boksen nedenfor!

Takk!

Du har nå tilgang på Bergen Matfestival sitt Nyhetsbrev!