Bryggen Tracteursted

Bryggen Tracteursted 1024 684 Bergen Matfestival

FAKTA


Del på Facebook

På Bryggen Tracteursted kan de mat! De feirer 20 års jubileum og er stolte av å kunne drive et historiske og tradisjonsrikt spisestedet i hjertet av Bryggen.

Restauranten ligger i et av de eldste og best bevarte trehusene i Bergens historiske havnebydel Bryggen. Bygningen dateres tilbake til 1700-tallet og tilbyr besøkende en unik matopplevelse i en sjarmerende og historisk atmosfære. Bryggen Tracteursted er kjent for å servere tradisjonell norsk mat med en moderne vri. Alle er velkomne hos oss; uansett om du blir sittende en helaften i hyggelig vennelag, eller om du bare kommer innom på et godt glass drikke.

Besøk på Bryggen under Bergen Matfestival

Bli med på en kulinarisk reise gjennom tre tradisjonsrike måter å foredle skrei på: klippfisk, tørrfisk og boknafisk – hver med sin egen historie og karakteristiske smak. Alle rettene er laget med produkter fra leverandøren Halvorsfisk, som bruker råvarer av høyeste kvalitet fra den nordnorske kystflåten. Kun vinterskrei av ypperste klasse benyttes, håndskåret og spesialsortert for å sikre den beste smaken.

Menyen starter med Halvors Bolinhos – ekte, smakfulle klippfiskboller servert med ramsløkmajones og gressløk. Deretter følger signaturretten, den klassiske italienske Baccalà alla Vicentina, laget på tørrfisk og servert med polenta og vårløk. Hovedretten er dampet boknafisk – en råvare med dype røtter i norsk matkultur, servert med gulrotstuing og bacon. Til dessert serveres en frisk tindvedterte med timiansyltet tindved og sprø havrecrumble.

Pris kr. 750,-

Bestill bord her

Festivalmenyen serveres fra onsdag 03/09 til og med søndag 07/09.