Fjellskål kombinerer ferske råvarer, storslått utsikt og ekte matglede. Med beliggenhet helt nede ved sjøen, midt på Fisketorget, byr Fjellskål på panoramautsikt over Vågen og den historiske Bryggen – en perfekt ramme for gode matopplevelser.
Her står sjømat i sentrum. Både restauranten og fiskebutikken frister med et imponerende utvalg av fersk fisk, skalldyr og delikatesser fra havet. Fjellskåls akvarier bugner av sjøkreps, hummer, kongekrabbe, snøkrabbe og torsk – alt etter sesong og tilgjengelighet.
I tillegg til sjømat byr Fjellskål på en delikatesseavdeling med et rikt utvalg av prisvinnende oster, både lokale og internasjonale, samt tilbehør som setter prikken over i-en på smakene. Under Bergen Matfestival inviterer Fjellskål publikum til å oppleve det beste av havets råvarer, servert med kunnskap, kvalitet og stolthet.
Fjellskål skal under årets Bergen Matfestival ha sin egen stand på festivalområdet, der publikum får muligheten til å oppleve det beste havet har å by på – servert på sitt aller beste. Her står kvalitet og håndverk i fokus, med ferske råvarer rett fra sjøen og retter som løfter frem den rike sjømatkulturen vi har på Vestlandet.
I tillegg vil gjestekokker bidra på standen, og tilføre ekstra kunnskap, kreativitet og spennende smaker til opplevelsen.
Fjellskål er kjent for å kombinere ferske råvarer med høy fagkunnskap og ekte matglede. På festivalen ønsker de å vise frem hvordan sjømat kan serveres både klassisk og på nye, kreative måter – til glede for både fastboende og tilreisende.