Fjellskål

Fjellskål 2500 1667 Bergen Matfestival

FAKTA


Del på Facebook

Fjellskål kombinerer ferske råvarer, storslått utsikt og ekte matglede. Med beliggenhet helt nede ved sjøen, midt på Fisketorget, byr Fjellskål på panoramautsikt over Vågen og den historiske Bryggen – en perfekt ramme for gode matopplevelser.

Her står sjømat i sentrum. Både restauranten og fiskebutikken frister med et imponerende utvalg av fersk fisk, skalldyr og delikatesser fra havet. Fjellskåls akvarier bugner av sjøkreps, hummer, kongekrabbe, snøkrabbe og torsk – alt etter sesong og tilgjengelighet.

I tillegg til sjømat byr Fjellskål på en delikatesseavdeling med et rikt utvalg av prisvinnende oster, både lokale og internasjonale, samt tilbehør som setter prikken over i-en på smakene. Under Bergen Matfestival inviterer Fjellskål publikum til å oppleve det beste av havets råvarer, servert med kunnskap, kvalitet og stolthet.

Fjellskål skal under årets Bergen Matfestival ha sin egen stand på festivalområdet, der publikum får muligheten til å oppleve det beste havet har å by på – servert på sitt aller beste. Her står kvalitet og håndverk i fokus, med ferske råvarer rett fra sjøen og retter som løfter frem den rike sjømatkulturen vi har på Vestlandet.

I tillegg vil gjestekokker bidra på standen, og tilføre ekstra kunnskap, kreativitet og spennende smaker til opplevelsen.

Fjellskål er kjent for å kombinere ferske råvarer med høy fagkunnskap og ekte matglede. På festivalen ønsker de å vise frem hvordan sjømat kan serveres både klassisk og på nye, kreative måter – til glede for både fastboende og tilreisende.

Restauranter