Opus XVI
Midt i hjertet av Bergen finner du det unike hotellet og restauranten Opus XVI. Huset, som er bygget av Edvard Griegs slektninger, er i dag et levende møtested der klassisk eleganse møter moderne matopplevelser.
På festivalen tar Opus XVI med seg sin lidenskap for råvarer og sin særegne stil, kjent for å løfte det lokale inn i en internasjonal ramme. Her får du oppleve smakfulle retter laget med respekt for tradisjonene, men alltid med en kreativ vri.
Enten du kjenner dem fra deres berømte Afternoon Tea eller har opplevd den stilfulle atmosfæren i restauranten, kan du glede deg til å smake hvordan Opus XVI tolker råvarer fra kysten og fjordene våre under Bergen Matfestival.
Afternoon Tea & Bareksten i Musikkpaviljongen
Hotel Opus XVI tar med seg sin signatur-Afternoon Tea ut i det fri – og denne gangen får småretter, scones og søtsaker følge av unike cocktails fra Bareksten. Sammen skaper de en elegant opplevelse midt i hjertet av festivalen, krydret med gode historier og bergensk gjestfrihet.
(Arrangementet er dessverre utsolgt)