5. – 6. september 2025
Etter en knallsuksess i 2024, løfter vi Norsk Siderfestival til nye høyder!
- Flere siderprodusenter
- Større festivalområde
- Nye masterclasses og kurs
- Cider makers dinners på byens festivalrestauranter
- Bransjetreff med siderprodusenter, restauranter, sommelierer og pommelierer
- Nytt nattprogram
Festivalen arrangeres i hjertet av Bergen – på Festplassen – i tett samarbeid med Bergen Matfestival, og tiltrekker seg et stort
og mangfoldig publikum. Norsk Siderfestival har etablert seg som den viktigste møteplassen for hele sidernæringen. Nå videreutvikler vi festivalen med enda sterkere faglig innhold, nye arenaer for synlighet og flere muligheter for nettverksbygging, salg og samarbeid – både mot bransje og publikum.
Er du norsk siderprodusent eller vinprodusent, og ønsker å få tilsendt invitasjon?
Ta kontakt med ingerid@matarena.no