Fløirestauranten: Et århundre med sesongbaserte norske smaker på Fløyen
Plassert på toppen av Bergens mest ikoniske fjell, Fløyen, har Fløirestauranten servert det beste av norsk sesongbasert matkultur siden 1925. Interiøret, designet av den anerkjente bergensarkitekten Einar Oscar Schou, gjenspeiler en klassisk og elegant stil. Restaurantens retter hyller sesongens råvarer, hentet fra fjell og fjorder, med et sterkt fokus på lokalt høstede ingredienser.
Med en av de beste utsiktene i Bergen, er Fløirestauranten godt tilrettelagt for ulike arrangementer. ToppFløyen-spisesalen har kapasitet til 112 gjester, mens Salongene er tilgjengelig for mindre selskaper på opptil 30 gjester. Det er også mulig å reservere hele andre etasje, som inkluderer ToppFløyen, to salonger og foajeen mellom rommene.
Schou [skau]
Opplev en 10-retters sansemeny med smaker fra fjell, fjord og flora i Schous ærverdige arkitektur. Her er det felles velkomst og avslutning for alle kveldens gjester.
Natur og kultur forenes i opplevelsen, og vi ønsker at alle sansene skal vekkes til live i løpet av måltidet. Her nyter man en helaften mens man betrakter genuin kokkekunst, så vel som utsikten over byen.