Bergen Matfestival og Norsk Siderfestival 5. & 6. september

Vi fyller Festplassen med smaker, opplevelser og aktiviteter for hele familien.
Utforsk et bugnende lokalmatmarked, smak deg gjennom Norsk Siderfestival, og la barna oppleve et eget barne- og ungdomsprogram.

Åpent fredag kl. 12–19 (21), lørdag kl. 10–18 (20) (Norsk Siderfestival).


Lær fra de beste – mat & drikkekurs

Her møter du stjernekokker, sommelierer, produsenter og matfaglige eksperter som deler kunnskap, teknikker og rå smak!

Smak & prat – siderkurs

Tre siderprodusenter, tre sidere og tre digge smaker – med kunnskapsrike sommelierer.
Hør historiene rett fra siderbonden og smak deg gjennom ekte håndverk. Uformelt, sosialt og skikkelig godt!

2026-02-20

Krepsebar på Urdihuset

2026-02-21

Fiskeauksjon mot matsvinn under Bergen Sjømatfestival

2026-02-21

Gratis publikumsdag på Fisketorget

2026-02-19

Sidertog