fbpx

Bli festivalpartner for Vestlandets største samarbeidsarena for lokal mat og drikke!

Bli festivalpartner for Vestlandets største samarbeidsarena for lokal mat og drikke! 2560 1707 Bergen Matfestival

Bli festivalpartner for Vestlandets største samarbeidsarena for lokal mat og drikke!

Bergen Matfestival er regionens hovedarena for utviklings- og synlighetsarbeid innen lokal mat og drikke. Matfestivalen stimulerer til innovasjon, mangfold og verdiskapning innenfor bærekraftige rammer. I fjor samlet festivalen 170.000 besøkende rundt kjærlighet til Vestlandsmaten.

Blir du og din bedrift en del av vårt nettverk, blir du samtidig en del av en heiagjeng som bidrar til bærekraftig verdiskaping på Vestlandet. 

Bergen Matfestival tiltrekker seg et bredt publikum av matelskere, lokale innbyggere, turister og matfagfolk. Som sponsor har din bedrift muligheten til å engasjere denne målgruppen direkte gjennom ulike aktiviteter, konkurranser, smaksprøver eller demoer. Dette gir en unik mulighet til å bygge sterke relasjoner og skape positive opplevelser med dine potensielle kunder.

Både store og små bedrifter kan bruke Bergen Matfestival sin arena til å øke kjennskap til sin merkevare og sine produkter/tjenester, bygge nettverk og skape uforglemmelige øyeblikk for kunder og ansatte. Som en av de største matfestivalene i Norge har vi en arena som er svært attraktiv for å synliggjøre din bedrift. Blant annet gjennom:

  • T-skjortereklame
  • Bannere
  • Skilt
  • Kundearrangementer
  • Markedsaktivitetet før eller under festivalen
  • Innhold på matfest.no 
  • Gjennom våre sosiale medier

Vi tilbyr også skreddersydde sponsorpakker som kan tilpasses deres spesifikke behov og budsjett. Ta gjerne kontakt for å diskutere ytterligere muligheter og fordeler.

Vi håper at du har lyst til å bli med på laget, og ser frem til å lage en folkefest under årets utgave av Bergen Matfestival!

 

Kontakt oss gjerne for en prat:

Alexandra Krage Angell
Daglig leder
alexandra@matarena.no
T: +47 909 77 447

Om Matarena AS

Bak Bergen Matfestival står Matarena AS. Selskapet ble etablert i 2014 for å utvikle samarbeidet mellom sjømat- og landbruksnæringen spesielt.

Matarena sitt mandat og oppdrag fra eierne er å være en kompetansearena og «koblingsboks» for lokalmat fra sjø og land i Vestland. I samarbeid med næring, FoU og det offentlige kobler Matarena hele verdikjeden for å heve kompetanse ombruk, distribusjon og markedsføring av bærekraftig lokalmat fra sjø og land.

Kompetanseutviklingen skjer gjennom nettverksutvikling, prosjekter, kompetanseprogrammer, møteplasser, matarrangement/festivaler, fagsamlinger, kurs, seminarer og studieturer. Matarena formidler også kunnskap om lokalmat gjennom ulike matportaler, synligjør og profilerer de ulike mataktørene ovenfor forbrukeren og kobler mat- og reiselivsopplevelser.

Vi drifter Matarenas lokalmatnettverk Smak fra Vest og sjømatnettverket Smak av kysten. Nettverkene består av over 235 bedrifter i hele verdikjeden for lokal mat og drikke – fra produsenter til grossister, restauranter og spesialbutikker. Bergen Matfestival venter på deg, og du kan se frem til en fantastisk festivalstemning, mange fine folk og unike matopplevelser.

FJELLPAKKEN

Eksklusiv hovedsponsorstatus med prominent logoeksponering på festivalens nettside, trykte materialer, skilt og markedsføringsmateriell.
Mulighet for å være vert for en spesialarrangement på festivalområdet med dedikert markedsføring og eksponering.
Mulighet for å være med i festivalens offisielle åpningsseremoni

Fjordpakken

Synlig logoeksponering på festivalens nettside, trykte materialer og markedsføringsmateriell.
Mulighet for å være med som medarrangør av et spesifikt arrangement eller aktivitet under festivalen.
Mulighet for å delta i en paneldebatt eller workshop relatert til mat og kultur.

Matpakken

Logoeksponering på festivalens nettside og trykte materialer.
Mulighet for å være med som sponsor av et konkret arrangement eller aktivitet.
Eksponering gjennom sosiale medier og presseomtale.