fbpx

Grønn nyhet! Bergen Matfestival inngår samarbeid med Bergen Bysykkel

Grønn nyhet! Bergen Matfestival inngår samarbeid med Bergen Bysykkel 1920 1080 Bergen Matfestival

“Gode matopplevelser kan du enkelt få ved å transportere deg igjennom byen ved bruk av det grønnere alternativet, nemlig bysyklene. Da kommer du deg enkelt fra parken til restauranten med god samvittighet og kanskje med noen gode minner på veien. Det er bra for deg, og bra for Bergen.”

– Roald Sandstad, Driftsleder i Bergen bysykkel

Bergen Matfestival går straks av stabelen og tiltrekker seg matelskere fra hele landet.
Vi tar et aktivt standpunkt for å redusere festivalens miljøavtrykk og ønsker å legge ytterligere vekt på bærekraft og sirkularitet. Derfor oppfordrer besøkende, restauranter og utstillere til å tenke mer grønt. Så enten om du skal Festplassen eller på restaurantbesøk, så reiser du gratis med Bergen Bysykkel.

Ved å bruke koden “matfest23” på 24-timers billetten kan du benytte deg av tilbudet hele festivaluken!

Sykling er ikke bare en sunn og aktiv måte å komme seg rundt på, det er også en miljøvennlig transportform. Ved å tilby gratis sykkelbruk til alle bergensere, håper vi å oppmuntre flere i byen vår til å hjulene fatt. Bergen Bysykkel er et flott alternativ for de som ikke har egen sykkel eller ønsker å slippe å bekymre seg for parkering. Vi ønsker å skape en grønnere festivaluke for alle.

Bergen Matfestival ønsker å vise at det er mulig å tilby fantastiske matopplevelser samtidig som man tar hensyn til planeten vår. Ved å sette bærekraft i fokus ønsker festivalen å inspirere både besøkende og utstillere til å ta mer aktive valg som bidrar til en bedre fremtid for alle – både før, under og etter festivalen!

God sykkeltur!