fbpx

Bli med på årets diggeste konkurranse og vinn restaurantgavekort på 10.000,-

Bli med på årets diggeste konkurranse og vinn restaurantgavekort på 10.000,- 1181 787 Bergen Matfestival

Fjorårets familiekokkekamp under Bergen Matfestival ble en suksess. I dag åpner påmeldingen til “Godfisk-familien”. Er det din familie som vinner finalen 2. september og premien på 10 000 kroner?

I likhet med i 2022 leter Godfisk etter tre familier fra Vestlandet som ønsker å kjempe om å bli kåret til regionens beste sjømatfamilie. I fjor var det Team Karkhanis som vant med retten «makrell recheado». Det skjedde i hard kamp med to andre familier under Bergen Matfestival og foran en folkerik forsamling på festplassen.

Les om fjorårets finale her! 

–  Fjorårets konkurranse ble en stor suksess, så nå starter vi jakten på en ny vestlandsfamilie. Vi leter etter de beste oppskriftene på lokal sjømat i sesong. Vi har funnet frem noen av Bergens beste kokker som mentorer. Meld deg på i dag, for dette blir et ekte sjømateventyr, sier Trym Eidem Gundersen, direktør for Norden i Norges sjømatråd.

Med konkurransen ønsker Godfisk.no å vise at fisk og skalldyr er noe alle kan lage.

– Som arrangør er vi opptatt av å inspirere og engasjere familiene i Norge til å lage sunne og deilige måltider med sjømat. Denne konkurransen er en flott mulighet for familier å samles rundt matlaging, dele sin lidenskap for sjømat og oppdage nye, spennende oppskrifter, sier Trym Eidem Gundersen.

Konkurransen stiller ingen spesielle krav til forkunnskaper om matlaging, og finalistene får praktisk hjelp av dyktige restaurantkokker til å hevde seg i finalen.

– I forberedelsene til konkurransen kobles hver familie med dyktige restaurantkokker som hjelper dem på vei til finalen. Sammen vil de videreutvikle finaleretten og forberede seg best mulig. Kokkene vil også hjelpe familiene ved å svare på spørsmål i finalen, forklarer Gundersen.

Årets mentorer er tidligere landslagskokk Adam Bjerck fra Bjerck Restaurant & Bar, Lotta Olsson fra Lola Bistro som blir omtalt som Bergens kommende stjernekokk av Bergens Tidende og Morten Tungesvik bak den nye restauranten Brasserie Chérie.

Har du lyst å bli med? Meld deg på her: https://matfest.no/godfiskfamilien/
Påmeldingsfrist: 31. juli

Trenger dere inspirasjon til oppskrifter med sjømat kan dere sjekke ut https://godfisk.no/oppskrifter/.