fbpx

Ny sjømatsatsing på Bergen Matfestival – Bli en del av suksessen!

Ny sjømatsatsing på Bergen Matfestival – Bli en del av suksessen! 2560 1707 Bergen Matfestival

I år er vi ekstra stolte av vårt splitter nye sjømatområde på Bergen Matfestival, «Sjømat for alle». For aller første gang lager vi et helt unikt område dedikert til å bli kjent med den lokale, bærekraftige sjømaten vår. Med dette ønsker vi å invitere deg og din bedrift til å bli med oss på satsningen. Her skal publikum få smake, oppdage og lære om livet i havet!

Bergen Matfestival skal være en viktig arena for formidling av sjømatkunnskap, derfor jobber vi for å vise frem vårt fantastiske, lokale sjømattilbud. På «Sjømat for alle» får din bedrift en unik mulighet til å vise frem utvalget deres og dele historien bak de lokale smakene. Her ønsker vi å skape en viktig dialog mellom produsenter, forbrukere og fagfolk, og øke bevisstheten rundt bærekraftige matvalg.

Dersom du er en sjømatprodusent eller bedrift som jobber med bærekraftig sjømat, oppfordrer vi deg til å bli med oss på Bergen Matfestival. Her får du muligheten til å markedsføre produktene dine, utvide nettverket ditt og bli en del av et samfunnsoppdrag som virkelig betyr noe. Vi legger til rette for et imponerende utstillingsområde med fristende smaksprøver og spennende demonstrasjoner – alt for å skape en opplevelse som både profesjonelle og publikum vil elske.

Bergen Matfestival er regionens største matarrangement gjennom året og samlet i fjor 170.000 publikummere gjennom to dager. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan delta. Sammen kan vi utgjøre en forskjell og formidle arbeidet som gjøres innenfor bærekraftig sjømat.

Velkommen til Bergen Matfestival!