Fjåk kombinerer ekte håndverk, nordiske smaker og lidenskap for gode råvarer – enten det er i en kopp, et måltid eller en bit sjokolade. I Bergen finner du Fjåk to steder: på KODE, hvor kunst og mat møtes i elegante omgivelser, og i Skostredet, hvor atmosfæren er uformell, varm og levende. Begge stedene byr på småretter, søtt og salt, med fokus på kvalitet, bærekraft og lokale råvarer i sesong.
Fjåk er også Norges første bean-to-bar sjokoladeprodusent. I sjokoladefabrikken i vakre Hardanger forvandles økologiske kakaobønner til sjokolade i verdensklasse, inspirert av naturen rundt dem. Her lages sjokolade med smaker som einer, blåbær og sider – rene og tydelige uttrykk for det nordiske.
Enten du besøker Fjåk for et godt måltid eller en smaksrik sjokoladeopplevelse, får du en bit av Vestlandet – med omtanke og lidenskap i hver eneste munnfull.
Foto; Fjåk
Under Bergen Matfestival vil Fjåk by på gode smaker både i Skostredet og på KODE. Følg med for små overraskelser og ekte Fjåk-stemning!