Engen Steakhouse er et premium steakhouse midt i Bergen sentrum, kjent for rene smaker, utsøkte råvarer og ekte grillglede. Her står saftig kjøtt og smakfull fisk i sentrum, tilberedt på førsteklasses Mibrasa kullgrill som fremhever råvarenes naturlige kvaliteter.
På Bergen Matfestival inviterer Engen til å oppleve hvordan gode råvarer og presis tilberedning gir smaksopplevelser som sitter lenge i minnet. Kjøkkenet ledes av Adam Bjerck og et dedikert kokketeam som kombinerer håndverk, lidenskap og kunnskap i hver rett de serverer.
Engen Steakhouse x Bareksten Grill & Gin
Fredag 5. september kl 18.00
Bli med på en eksklusiv 4-retters middag med Bareksten-pairing.
Fredag 5. september kl. 18.00 inviterer Engen Steakhouse og Stig Bareksten til en eksklusiv 4-retters middag perfekt parret med Bareksten gin.
Kvelden starter friskt og elegant med iskald gin og kaviar – og fortsetter med en spennende meny hvor hver rett får sitt perfekte gin-følge.
Pris: 1495,- per person
Dette er kvelden for deg som elsker gin og gode smaker.
Meny
SJØMAT CRUDO Kamskjell, laks, kveite. Agurk- og urte-‘ketchup’, grapefrukt og fennikel
SNACK Krustade med trøffelaioli, parmaskinke, grana padano
HELGRILLET YTREFILET AV SVIN Sellerirotpuré med eple, fermentert kål med friske epler, syltet sennep karvejus og karamelliserte jordskokker
GRILLET FERSKEN Gin-sabayonne og basilikumsukker, karamell, kanel
