Opplev pop-up lunsj med Antje fra Lilleøy Lindenber
Antje fra Lilleøy Lindenberg tar deg med på en reise gjennom tang og tare – havets skjulte skatter – og viser hvordan de kan sanksjoneres, tilberedes og nytes som bærekraftig og delikat mat. Hennes kunnskap og lidenskap kombinert med Fjåk sine magiske smaker skaper en opplevelse du sent vil glemme – en ekte smak av matmagi. ✨
🍴Pop-up lunsj serveres kl. 11:00–15:00:
-
Bakte gulrøtter med potet-bønnekrem, Bali mole og seamichurri – kr 175
-
Sjokoladecrème med trøffeltang, plommer og pærer – kr 95
-
Full lunsjpakke – kr 260
Dette er en sjelden mulighet til å kombinere kunnskap, smaksopplevelser og inspirasjon – midt i Bergen. Ta med venner og familie, og opplev hvor spennende, sunt og bærekraftig havet kan være! 🌿🌊
Under Bergen Matfestival vil Fjåk by på gode smaker både i Skostredet og på KODE. Følg med for små overraskelser og ekte Fjåk-stemning!