NYHET! NORSK SIDERFESTIVAL I GRIEGHALLEN 4. – 5. SEPTEMBER

NYHET! NORSK SIDERFESTIVAL I GRIEGHALLEN 4. – 5. SEPTEMBER 2560 1707 Bergen Matfestival

På Norsk Siderfestival kan du smake deg gjennom det beste av autentisk, naturlig og frisk norsk sider! I Grieghallen står 16 norske siderprodusenter klare med sine perlende smaker. I tillegg kan du møte Bareksten Gin, og nykommeren Stæjl som produserer eplebrennevin. Her kan du smake, lukte og lære!  Få mer kunnskap om sider fra produsentene og gjennom våre dyktige sommelierer, og delta på spennende siderkurs – Velkommen til Norsk Siderfestival!

Norsk Siderfestival gjennomføres i regi av Bergen Matfestival.

Covid 19 – smittevernstiltak:
Norsk Siderfestival gjennomføres ihht. FHIs gjeldende retningslinjer for smittevern.
Ifølge FHI er de viktigste forholdsreglene for å redusere risiko for smitte:

  • Å holde avstand (minst 1 meter)
  • Ha god håndhygiene
  • Personer som er syke eller har Covid19 symptomer skal holde seg hjemme

Åpningstider:
Fredag 4. september kl. 14.00 – 19.00
Lørdag 5. september kl. 11.00 – 19.00

KJØP BILLETT HER: matarena.ticketco.events/no/nb/e/norsk_siderfestival_2020

Billettpriser:
Pris billettinngang inklusiv 6 sidersmaker: kr. 360,-
Billetten er kun gyldig for det tidsrom du har kjøpt til.
Det er mulig å kjøpe ekstra sidersmaker under festivalen.

Sidersmaking inngang fredag 4.9:
Kl. 14.00 – 16.00
Kl. 17.00 – 19.00 

Sidersmaking inngang lørdag 5.9:
Kl. 11.00 – 13.00
Kl. 14.00 – 16.00
Kl. 17.00 – 19.00

Siderkurs:
Billett for kurs gjelder kun for siderkurset – ikke for inngang til siderfestivalen.
Kr. 295,- pr. kurs

Begrenset antall plasser ihht gjeldende retningslinjer fra FHI.

Hardanger Siderprodusentlag er eier av Norsk Siderfestival.
Matarena er prosjektleder for Norsk Siderfestival.

Foto: Åkre Gård/Edel sider. Fotograf: Gunn Gravdal Elton

Hei!

Så hyggelig at du er interessert i Bergen Matfestival:)

Ønsker du å motta eksklusive nyheter, nyttig informasjon og muligheten til å vinne konkurranser med flotte premier?

Skriv inn din E-mail adresse i boksen nedenfor!

Takk!

Du har nå tilgang på Bergen Matfestival sitt Nyhetsbrev!