fbpx

Få festivalfølelsen på restaurant

Få festivalfølelsen på restaurant 1235 877 Bergen Matfestival

Under Bergen Matfestival disker over 30 bergensrestauranter opp med spennende festivalmenyer, kurs og arrangement hjemme hos seg. Her kan du glede deg til unike arrangement med de aller beste smakene fra Vestland. Det fullstendige programmet slippes mot slutten av juni, men vi klarer nesten ikke å vente, så her er noen smakebiter på hva du kan glede deg til:

  • En av Bergens dyktigste kjøkkensjefer planlegger nå å ta over veteranskipet Stord1. Det bli live musikk og servering om bord når båten legger fra kai.
  • Har du lyst å lære mer om Hardangersider og norsk ost i kombinasjon? Ja, da får du muligheten til det her! Flere siderprodusenter besøker restaurantene, og det inviteres til både kurs og smakinger med dyktige smakseksperter.
  • Noen av byens siste restauranttilskudd inviterer til kurs hjemme hos seg. Her kan du bli kjent med nye smaker og spennende nye teknikker!
  • I tillegg blir det krabbefest, viltdager, vegetarisk weekend, skalldyrbar, grillfest og mye, mye mer.

Gjør deg klar for tidenes matfest når vi samler Vestlandet på et fat. For kreativiteten koker, og når Matbyen Bergen inviterer til årets store matfest spares det ikke på noe.