Nama
Sushi og asiatisk fusion på lokale råvarer
Sushi og asiatisk fusion på lokale råvarer
Fakta
Kort om Nama
Under Bergen Matfestival
Eksklusivt skalldyrevent hos Nama: lørdag 4. september, kl.19:00. Bestill bord her med kommentar om at du ønsker festivalmeny
On Saturday 4th of September, we would like to invite our guests to a shellfish and caviar dinner. The event will be contributed by Atle Jakobsen – Seafood Ambassador from Domstein. One of the largest suppliers of seafood to the Norwegian market.
- Norwegian Oysters topped with sturgeon caviar from Rogn / Norske Østers topped med sturgeon kaviar fra Rogn
- Scallops from Øygarden served with hamayaki sauce and ikura / Kamskjell fra Øygarden servert med hamayaki saus og ikura
- Pan fried langoustine from Hjeltefjorden / Pannestekt sjøkreps fra Hjeltefjorden
- Norwegian tuna nigiri topped with sturgeon caviar from Rogn / Norsk tunfisk (toro) nigiri topped med sturgeon kaviar fra Rogn
- King Crab sashimi with kumquat sauce / Kongekrabbe sashimi med kumquat sauce
- Reindeer tenderloin served with parsnip puree, oyster mushroom. Lingonberry jam and goji berries / Reinsdyr indrefilet servert med pastinakk puree, østerssopp, tyttebær syltetøy og goji-bær
- Home made cheese cake with sorbet / Hjemmelaget Ostekake med sorbet
7- course tasting menu: 1050,-
Wine package: 750,-
Meny og spesialiteter
Nama er en asiatisk restaurant i Bergen som tilbyr ulike retter innenfor japansk fushion, laget på lokale kvalitetsråvarer. På menyen finner du blant annet sushi, samt kjøtt og fisk grillet på robatagrill. Menyen på Nama inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki cuisine, izakaya stil og sushi-bar. Konseptet er lagt opp slik at du bestiller flere ulike retter som kan deles ved bordet. Alle rettene er laget på asiatisk vis med et fokus på kvalitet som alltid har vært deres ledestjerne, og med et fokus på ferske råvarer. Her kan du forvente deg fantastiske smaker og ypperlig service.