fbpx

Restaurant 1877

1877 serverer tradisjonell lokalmat med et moderne særpreg. Hver ingrediens har sin unike historie som servitørene formidler med innlevelse. Her blir sesongens beste råvarer tilberedt med kjærlighet og kunnskap.

Restaurant 1877

1877 serverer tradisjonell lokalmat med et moderne særpreg. Hver ingrediens har sin unike historie som servitørene formidler med innlevelse. Her blir sesongens beste råvarer tilberedt med kjærlighet og kunnskap.

Fakta

Adresse
Vetrlidsallmenningen 2, 5014 Bergen

Veiledende åpningstider
Mandag-lørdag: 18:00-21:00

Telefon
+47 928 71 877

Nettsted
http://www.restaurant1877.no/

Kort om Restaurant 1877

Under Bergen Matfestival

Rossini Caviar er Skandinavias ledende leverandør av kaviar, og produktene deres finnes på menyen til en lang rekke Michelin- og topprestauranter både i Scandinavia og i Europa. Kaviar er en av de mest kjente og eksklusive delikatessene i verden, og det er også en svært allsidig råvare som gir salt til de fleste retter på en eksklusiv måte. Hos oss serveres den både til forrett, hovedrett og dessert. Smaken er mild, «nøttete» og kremet, og hver av de fire typene du får servert hos oss (Baerii, Black, Gold, White Sturgeon) har en helt særegen karakter. Dette skal du få høre mer om fra selveste Jacob Rossini!
NB! Begrenset antall plasser.

MENY KAVIARPARADE:

Brioche, vanilje, Rossini Caviar
Lardo, honning, Rossini Caviar
Østers, rømme, Rossini Caviar
Neper, kuskjell, råreke, Rossini Caviar
Saltet kamskjell, bønner, verbena, Rossini Caviar
Modnet Sterling-kveite, kantareller, vin jaune, Rossini Caviar
Sesongens fisk, potet, dill, svinesvor, Rossini Caviar
Makrellstørje, havsalat, dashi, Rossini Caviar
Rossini Caviar, kalkunlever, salt mandarin
Glasert kalvebryst, fermentert kålrot, fennikel, bottarga
Modnet kvige, løk, marg, gjær, Rossini Caviar
Hvit sjokolade, basilikum, Rossini Caviar
Solbær, hasselnøtt, miso

Pris kr. 1795,- per gjest.
Tilhørende vinmeny kr 1095,- per gjest.

Bestill bord her

Mattilbud og spesialitet
1877 serverer tradisjonell lokalmat på en elegant måte, med et moderne særpreg. Hver ingrediens har sin unike historie som servitørene formidler med innlevelse. Her blir sesongens beste råvarer tilberedt med kjærlighet og kunnskap. Du kan velge en 3-retters eller 5-retters meny. Hva som står på menyen varierer  med årstidene. Kokkene henter inspirasjon og kreativitet fra et nært forhold til den vestnorske naturen og de lokale bøndene og fiskerne.

Atmosfære
Restaurant 1877 er en tradisjonell, men moderne restaurant i hjertet av Bergen sentrum. De holder til på tradisjonsrike Kjøttbasaren, som er det gamle kjøttmarkedet i Bergen. Her sitter det mye historie i veggene. Interiøret er originalt og kjennetegnes av messing-, murstein- og tredetaljer. Betjeningen på 1877 er joviale og engasjerte og tilfører en ekstra dimensjon til måltidet. Vinene og maten serveres med små anekdoter som gjør serveringen like minneverdig som den utsøkte maten.