fbpx

Fjellskål

Fjellskål tilbyr fersk fisk fra fiskedisken, kombinert med at de driver en fiskerestaurant på fisketorget i Bergen

Fjellskål

Fjellskål tilbyr fersk fisk fra fiskedisken, kombinert med at de driver en fiskerestaurant på fisketorget i Bergen

Fakta

Veiledende åpningstider
Mandag – Torsdag 10:00 – 22:00
Fredag og Lørdag 09:00 – 23:00
Søndag 11:00 – 22:00

Telefon
+47 989 05 898

Nettsted
http://www.fjellskal.com/

Adresse
Strandkaien 3, 5013 Bergen

Kort om Fjellskål

Under Bergen Matfestival
Tre retters Chaîne des Rôtisseurs matfestival-meny:

  • Grillet kamskjell fra Øygarden, beurre blanc og White Sturgeon Caviar fra ROGN
  • Ovnsbakt kveite, rotpuree, sesongens grønnsaker og beurre noisette med ramsløk kapers.
  • Vaniljeis & GOLD Caviar fra ROGN

Gjelder fra kl. 16.00 fredag og lørdag. 990,- pr. pers. 

Bestill bord her

Mattilbud og spesialitet
Fjellskål-familien har drevet med fisk i mer enn 100 år. I fiskedisken deres på Fisketorget tilbyr de et bredt utvalg med det meste sesongene har å by på av råvarer. Her finner du levende skalldyr og fersk fisk. Disse råvarene havner også på den rause sjømatmenyen i fiskerestauranten. Fjellskål satser på mangfold og høy kvalitet, og har et spesielt stort utvalg av kaviar og østers som får følge av et godt vinkart.

Atmosfære
Restauranten og fiskeutsalget ligger tett inntil hverandre, noe som gir råvarene kort vei inn til kjøkkenet. Hos Fjellskål får du en fersk sjømatopplevelse og et stort utvalg. Med utsikt over Vågen er det kort vei fra havet til tallerkenen.