Bare Vestland
Restauranten gjør vestlandsk tradisjonsmat om til tapas. Restauranten er først og fremst et sted for middag, men serverer lunsj mot slutten av uken.
Restauranten gjør vestlandsk tradisjonsmat om til tapas. Restauranten er først og fremst et sted for middag, men serverer lunsj mot slutten av uken.
Fakta
Prisklasse:
3 retters: 450 kr per person
Veiledende åpningstider
Mandag – Lørdag 17:00 – 22:00
Telefon
+47 919 00 456
Nettsted
www.barevestland.no
Kort om Bare Vestland
Adresse
Torgallmenningen 2, 5014 Bergen
Mattilbud og spesialiteter
Burger. Blåskjell. Øl. Sider.
Maten på Bare Vestland er et samarbeid mellom gründer Morten Tungesvik og kjøkkensjef John Eric Miccio. Fra hode til hale er prinsippet med hovedvekt på lokale råvarer fra bønder og fiskere på vestlandet.
Atmosfære
Bare Vestland ligger ned en trapp på Vågsallmenningen. Interiøret er en krysning mellom tradisjonell rustikk og moderne bar. De har en åpen kjøkkenløsning som gjør at gjestene kan se maten bli tilberedt.