fbpx

Hoggorm

Nyskapende pizza på lokale råvarer. Hos Hoggorm får du kreative røde og hvite pizzaer, og et spennende vegetarutvalg.

Hoggorm

Nyskapende pizza på lokale råvarer. Hos Hoggorm får du kreative røde og hvite pizzaer, og et spennende vegetarutvalg.

Fakta

Adresse
Nygaardsgaten 29, Bergen 5015

Veiledende åpningstider
Mandag – Torsdag
15:00 – 00:00 (Kjøkkenet stenger 23:00)
Fredag – Lørdag
Ettermiddag – 02:00 (kjøkkenet stenger 00:00)
Søndag
Ettermiddag – 00:00 (Kjøkkenet stenger 23:00)

Telefon
+47 55 60 31 00

Nettsted
https://www.hoggormpizza.no

Kort om Hoggorm Pizza

Under Bergen Matfestival

Hoggorm slanger seg i oransjevin med «Oransjefest» under Bergen Matfestival.

De har oransjevin som tema hele helgen og vil ha et utvidet vinkart med oransjevin, holde kurs og smakinger – og generelt ha høy festivalstemning både inne i restauranten og på den nye utendørsserveringen. Nå har du muligheten til å lære deg alt om oransjevin!

Fredag 3.september kl.18-20:00: Gaahls vin: Kristian Espedal – “Gaahl” – har sammen med en av de dyktigste vinmakerne innen naturvin – Antony Tortul fra La Sorga – laget rødvinen “Sorgaahl” og oransjevinen “The Boyfriend”. Vinene selges i et opplag på kun noen tusen. Denne kvelden kan du smake deg gjennom 4 ulike viner fra La Sorga sammen med Kristian Espedal og Annette Tveit fra Hoggorm.

Lørdag 4.september kl.14-16:00: Hva er oransjevin? Bli med å smake deg gjennom 6 ulike viner og lær deg å navigere i den oransje verden. Det er satt opp to parallelle kurs, et med Cesar fra Non Dos og et med Annette fra Hoggorm.

BILLETTER kjøpes ved å sende e-post til hello@hoggormpizza.no – betaling via VIPPS. Det er 20 plasser på hver smaking. 600,- per billett.

Mattilbud og spesialiteter

Nyskapende pizza på lokale råvarer. Hos Hoggorm får du kreative røde og hvite pizzaer, og et spennende vegetarutvalg. Restauranten har også østers og desserter på menyen, og et bredt utvalg biodynamisk vin og øl bak baren.

Atmosfære

Hele rommet er betongbelagt, og gir spisestedet et urban og røft uttrykk. Det er en avslappet stemning her, enten du velger å sette deg inne i baren eller ute bakgården med varmelamper og benker. Hoggorm ligger sentralt til i Nygårdsgaten like ved Grieghallen.