fbpx

Cornelius Sjømatrestaurant

Cornelius serverer en meteorologisk meny i kontakt med naturen, der råvarene og smakene fastsettes av vær og vind.

Cornelius Sjømatrestaurant

Cornelius serverer en meteorologisk meny i kontakt med naturen, der råvarene og smakene fastsettes av vær og vind.

Fakta

Veiledende åpningstider
Avgang kl. 18:00
Retur fra Holmen kl. 22:30

Fast lunsjavgang torsdag, fredag og lørdag i sommermånedene.
Avgang kl. 11:30
Retur fra Holmen kl. 14:30

Søndag stengt.

Båtturen tar ca. 25 minutter hver vei

Telefon
+47 56 33 48 80

Nettsted 
http://corneliusrestaurant.no/

Adresse
Restauranten ligger på Holmen ca. 25 minutter fra Bergen. Båtavgang er fra Dreggekaien (Skur 8), vis a vis Clarion Collection Hotel Havnekontoret og Radisson Blu

Kort om Cornelius Sjømatrestaurant

Under Bergen Matfestival

Kaviarmakers lunsj med selveste Jacob Rossini. Lørdag 4. september. Båten har avreise fra Dreggekaien kl. 12:30, og retur fra Holmen kl. 16:00.

Bestill bord her

Rossini Caviar er Skandinavias ledende leverandør av kaviar, og produktene deres finnes på menyen til en lang rekke Michelin- og topprestauranter både i Scandinavia og i Europa. Kaviar er en av de mest kjente og eksklusive delikatessene i verden, og det er også en svært allsidig råvare som gir salt til de fleste retter på en eksklusiv måte. Hos oss serveres den både til forrett, hovedrett og dessert. Smaken er mild, «nøttete» og kremet, og hver av de tre typene du får servert hos oss (Baerii, Black og Gold) har en helt særegen karakter. Dette skal du få høre mer om fra selveste Jacob Rossini!

SKJELL- & KAVIARPLETT:

Grillet kamskjell
Marinerte kuskjell
Teppeskjell med tapiokaperler
Østers & Gold Caviar
Oskjell-salat
Blåskjell med kokos og urter
Dampede hjerteskjell
Drøbakboller
Røkelaks på toast med Black Caviar

HOVEDRETT:

Posjert torsk med potetpuré, brissel og Rossini Caviar

DESSERT:

Sjokoladekaramell med bringebær

Pris per gjest kr. 1295,-
Tilhørende vinmeny kr. 795,- per gjest
Båttransport kr. 400,- per gjest
Båten har avreise fra Dreggekaien kl. 12:30, og retur fra Holmen kl. 16:00.

Mattilbud og spesialiteter
Cornelius serverer det mest eksotiske den vestlandske skjærgården har å by på. Her får du utsøkte, sekundferske råvarer fra havet og stedets berømte meteorologiske meny som inspireres av vær og vind. På Holmen får du servert sesongens beste råvarer, laget av kokker med genuin lidenskap for sjømat.

Atmosfære
Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste fra fjellene-, fjordene- og havlandskapet rundt Bergen.