Cornelius Sjømatrestaurant
Cornelius serverer en meteorologisk meny i kontakt med naturen, der råvarene og smakene fastsettes av vær og vind.
Cornelius serverer en meteorologisk meny i kontakt med naturen, der råvarene og smakene fastsettes av vær og vind.
Fakta
Prisklasse
5-retters meteorologisk meny kr. 1145,- per gjest, inkludert båttransport
3-retters meteorologisk meny kr. 995,- per gjest, inkludert båttransport
Skalldyrtårn fra kr. 1245,- per gjest, inkludert båttransport
Veiledende åpningstider
Avgang kl. 18:00
Retur fra Holmen kl. 22:30
Fast lunsjavgang torsdag, fredag og lørdag i sommermånedene.
Avgang kl. 11:30
Retur fra Holmen kl. 14:30
Søndag stengt.
Båtturen tar ca. 25 minutter hver vei
Telefon
+47 56 33 48 80
Nettsted
http://corneliusrestaurant.no/
Kort om Cornelius Sjømatrestaurant
Adresse
Restauranten ligger på Holmen ca. 25 minutter fra Bergen. Båtavgang er fra Dreggekaien (Skur 8), vis a vis Clarion Collection Hotel Havnekontoret og Radisson Blu
Mattilbud og spesialiteter
Cornelius serverer det mest eksotiske den vestlandske skjærgården har å by på. Her får du utsøkte, sekundferske råvarer fra havet og stedets berømte meteorologiske meny som inspireres av vær og vind. På Holmen får du servert sesongens beste råvarer, laget av kokker med genuin lidenskap for sjømat.
Atmosfære
Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste fra fjellene-, fjordene- og havlandskapet rundt Bergen.