fbpx

Bryggeloftet og stuene

Bryggeloftet og Stuene byr på tradisjonsrik norsk mat. På menyen finner du lokal sjømat og et bredt utvalg viltkjøtt som reinsdyr og hjort.

Bryggeloftet og stuene

Bryggeloftet og Stuene byr på tradisjonsrik norsk mat. På menyen finner du lokal sjømat og et bredt utvalg viltkjøtt som reinsdyr og hjort.

Fakta

Prisklasse
Lunsj: 185 – 355 kr
Hovedretter: 299 – 485 kr

Veiledende åpningstider
Mandag – Lørdag 11:00 – 23:00
Søndag 13:00 – 23:00

Telefon
+47 55 30 20 70

Nettside
https://www.bryggeloftet.no/

Adresse
Bryggen 11, 5003 Bergen

Kort om Bryggeloftet og Stuene

Under Bergen Matfestival

4-retters festivalmeny:

  • Løyrom med røsti
  • Strandkrabbe suppe
  • Linefanget stekt breiflabb med høstens grønnsaker og rødvinssaus
  • Eplekreasjon

Pris 3 retter: 585,-
Pris 4 retter: 685,-
Drikkepakke: 395,- / 495,-
Alkoholfritt: 245,- / 295,-

Festivalmenyen er tilgjengelig fredag og lørdag. 

Bestill bord her

Mattilbud og spesialiteter
Bryggeloftet & Stuene byr på tradisjonsrik norsk mat i en historisk setting. På menyen finner du lokal kvalitetssjømat og et bredt utvalg viltkjøtt som reinsdyr, hjort og rype. Rundt juletider er menyen preget av klassiske juleretter som lutefisk og pinnekjøtt.

Atmosfære
Bryggeloftet & Stuene befinner seg i hjertet av Bergen. Fra de sjarmerende lokalene på Bryggen kan du nyte utsikten over Vågen og se det pulserende bylivet utenfor. Lokalene fra 1910 kjennetegnes av tradisjon og historie, og tilfører måltidet en unik stemning.