Marg & Bein
Denne moderne nabolagsrestauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer, og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk.
Denne moderne nabolagsrestauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer, og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk.
Fakta
Prisklasse
Forretter 115-165 kr
Hovedretter 289-449 kr
Dessert 129-178 kr
Veiledende åpningstider
Mandag – Lørdag 17:00 – 22:00
Søndag 17:00 – 21:30
Telefon
+47 55 32 34 32
Nettsted
http://marg-bein.no/
Kort om Marg & Bein
Adresse
Fosswinckel gate 18, 5007 Bergen
Bergen Matfestival 2020
Marg & Bein holder ekstraordinært åpent for lunsj 12:00-16:00 under Bergen Matfestival.
Lunsjmeny:
Salat fra vår egen hage med Prosten geitost fra Prestholt, eplechutney laget på epler fra Spildegarden i Øystese, brød & smør
189,-
Svineterrine med salat fra egen hage og dressing laget på sennep fra Arctic Mustard
175,-
Tartar av hjort fra Haugen Gardsmat med vakteleggeplomme, solbær fra Spildegarden og trøffeltangmajones fra Tekslo
225,-
Pannestekt hyse med lokale grønnsaker og skalldyrsjy
250,-
Kyllingleverpate fra Holte Gård med rødløksmarmelade, toast og salat
189,-
Bakte plommer fra Spildegarden med honning og lavendelis fra Nordre Solend Gård
149,-
Vanlig kveldsåpent 17:00-22:00. Menyen under Bergen Matfestival inneholder seks retter med fokus på produsenter fra matfestivalen, Norsk Siderfestival og sjømatdagen.
Festivalmeny:
Prosten geitost fra Prestholt med eplechutney laget på epler fra Spildegarden
Krabbekroketter med dillmajones
Hjortetartar fra Haugen Gardsmat med vaktel eggeplomme, solbær fra Spildegarden og trøffeltangmajones fra Tekslo
Margbein med kapers, cournichons, krutonger og persille
Kotelett av lange med lokale grønnsaker og skalldyrsjy
Bakt plomme fra Spildegarden med honning fra Nordre Solend Gard og lavendelis.
825,-
Marg & Bein er opptatt av å gi gjestene nye smaksopplevelser. Derfor bytter de meny fra uke til uke. Restauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk. På denne nabolagsrestauranten serverer de raffinert mat laget på hele dyret, med inspirasjon fra England, Frankrike og Skandinavia.
Atmosfære
Marg & Bein ligger midt i byens universitetsmiljø på Høyden i Bergen, og er omringet av flotte murhus i alle slags farger. Restauranten har moderne store vinduer og hvite vegger som gjør lokalet åpent og lyst. Det er likevel er det lunt inne på restauranten, der skandinavisk design er blandet med antikke møbler og stolene er kledd med varme saueull.