fbpx

Marg & Bein

Denne moderne nabolagsrestauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer, og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk.

Marg & Bein

Denne moderne nabolagsrestauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer, og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk.

Fakta

Adresse
Fosswinckel gate 18, 5007 Bergen

Veiledende åpningstider
Mandag – Lørdag 17:00 – 22:00
Søndag 17:00 – 21:30

Telefon
+47 55 32 34 32

Nettsted
http://marg-bein.no/

Kort om Marg & Bein

Under Bergen Matfestival

“En smak av Norge” En smaksmeny med 4, 6 eller 8 retter. 

Krabbe fra Hitra. Rødbet fra Toppe gartneri med yoghurt fra Ostegården. Suppe og sesongens fisk. Kyllinghjerter fra Homlagarden med kantarell, løk og potetskum. Signaturretten margbein med kapers og cournichons. Oksekjake med sesongens grønt og sjy. Melkeis med brunost til dessert.

Festivalmenyen er tilgjengelig torsdag 2. til lørdag 4. september. Pris for 4 retter 650,-. 6 retter 785,- og 8 retters meny 950,- 

Bestill bord her

Mattilbud og spesialiteter

Marg & Bein er opptatt av å gi gjestene nye smaksopplevelser. Derfor bytter de meny fra uke til uke. Restauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk. På denne nabolagsrestauranten serverer de raffinert mat laget på hele dyret, med inspirasjon fra England,  Frankrike og Skandinavia.

Atmosfære

Marg & Bein ligger midt i byens universitetsmiljø på Høyden i Bergen, og er omringet av flotte murhus i alle slags farger. Restauranten har moderne store vinduer og hvite vegger som gjør lokalet åpent og lyst. Det er likevel er det lunt inne på restauranten, der skandinavisk design er blandet med antikke møbler og stolene er kledd med varme saueull.