fbpx

Bjerck Restaurant & Bar

Ideen bak Bjerck, er å tilby en restaurant med mat og priser som passer alle – midt i hjertet av Bergen sentrum, ved Fisketorget. Lunsj og middag på dagen, hyggelig cocktailbar med musikk på kvelden.

Bjerck Restaurant & Bar

Ideen bak Bjerck, er å tilby en restaurant med mat og priser som passer alle – midt i hjertet av Bergen sentrum, ved Fisketorget. Lunsj og middag på dagen, hyggelig cocktailbar med musikk på kvelden.

Fakta

Veiledende åpningstider

Mandag 16.00 – 23.00
Tirsdag – Torsdag 12.00 – 00.00
Fredag og Lørdag 12.00 – 01.00
Søndag 12.00 – 23.00

Telefon
+
47 55 32 55 55

Nettsted
https://bjerck.no/

Adresse
Valkendorfsgaten 8, 5012 Bergen

Kort om Bjerck Restaurant & Bar

Under Bergen Matfestival: En hyllest til gjestene

Vi er stolt over å ha vunnet «TRAVELLERS’ CHOICE 2021’ på TripAdvisor takket være alle som har lagt igjen gode tilbakemeldinger etter besøk hos oss. Til Bergen Matfestival har vi lagt inn et ekstra gir og presenterer med glede vår 4-retters hyllest til alle gjestene som har gitt uttrykk for sin begeistring. Menyen består av:

  • Røkt makrell mousse med glassert rødløk og reddik
  • Sjøkreps, consommè og soltørket tomat
  • Breiflabb med oksehalesky med sesam og soya, bakt blomkålpurèe og stekte neper
  • Vannbakkels med hvit sjokolade mousse, vaniljeis og friske bær

Festivalmenyen er tilgjengelig fredag og lørdag. Pris: 650,- Vinpakke 450,-

Bestill bord her

Mattilbud og spesialiteter

Bjerck Restaurant & Bar er opptatt av å skape god stemning og digge matopplevelser. De mener at god mat ikke trenger å være dyr, og at de beste opplevelsene skapes i en kombinasjon av friske råvarer, spennende utvalg og engasjerte medarbeidere.

Bjerck Restaurant & Bar er et konsept startet av Adam Bjerck og Co. Adam har vært en del av det norske kokkelandslaget og hans lidenskap for gode matopplevelser, har nå gjort ham klar til å oppfylle sin livslang drøm om å starte sin egen restaurant.

En moderne brusj-servering eller kjøkkensjefens 3-retter? Bytur med gjengen, feiring med familien, date med kjæresten, eller bare litt spenning i hverdagen? Hos Bjerck kan du reservere bord til alle anledninger, store og små.

Atmosfære

Restauranten har en fantastisk utsikt over Bryggen i Bergen og en spennende meny med lokale smaker.